NEKA POBEDI NAJBOLJA PESMA! Šta kažu POZNATI O BEOVIZIJI, a šta vi očekujete VEČERAS U FINALU? (ANKETA)
Foto: Printscreen

KO IDE NA EUROSONG?

NEKA POBEDI NAJBOLJA PESMA! Šta kažu POZNATI O BEOVIZIJI, a šta vi očekujete VEČERAS U FINALU? (ANKETA)

Po završetku prve polufinalne večeri "Beovizije" dalje su prošli Igor Simić, Andrija Jo, Thea Devy, Neda Ukraden, Marko Marković i Ejo.

Objavljeno:

Zajedno sa takmičarima koji su odneli uspeh tokom drugog polufinala - grupom Hurricane, Banetom Mojićevićem, Anom Milenković, Liftom, Milanom Bujakovićem i Oliverom Popović, kao i Naivom, boriće se za pobedničko mesto.

Oni će se takmičiti ovim redoslednom:

1. Milan Bujaković ft. Olivera Popović (Niti)

2. Hurricane (Hasta la vista)

3. Neda Ukraden (Bomba)

4. Andrija Jo (Oči meduze)

5. Igor Simić (Ples za rastanak)

6. Thea Devy (Sudnji dan)

7. Ejo (Trag)

8. Lift (Samo mi kaži)

9. Ana Milenković (Tajna)

10. Naiva (Baš, baš)

11. Marko Marković (Kolači)

12. Bane Mojićević (Cvet sa Prokletija)

Za budućeg predstavnika Srbije na "Evroviziji" prethodni su imali dosta saveta. Marija Šerifović zbog poslovnih obaveza nije imala prilike da se u potpunosti posveti preslušavanju svih pesama, te je istakla da zato nema favorita, ali smatra da je podrška generalno ono što je najvažnije.

foto: Sonja Spasić

"Ko god da bude, ja ću ga svim srcem podržati jer mislim da je za izvođača podrška najvažnija", rekla je Marija, koja je svojevremeno dovela prestižno muzičko takmičenje u Srbiju, pa dodala: "Savet je da se posvete svom nastupu, da se ne obaziru previše na kritike i da budu koncentrisani na to da budu najbolji što mogu."

foto: Damir Dervišagić

"Iako sam na putu, pratiću 'Beoviziju' i tada ću čuti sve pesme. Neka pobedi najbolja pesma i izvođač, odnosno najautentičnija pesma, izvođač i nastup. Svakako bi trebalo svi da podržimo našeg budućeg predstavnika, jer to neizmerno znači svakom pevaču i daje mu podstrek da na 'Evroviziji' da svoj maksimum", rekla je Jelena Tomašević.

foto: Printscreen

"Radujem se ovogodišnjoj 'Beoviziji', kao i svakoj prethodnoj. Kao neko ko je više puta učestvovao, volela bih da podržimo našeg predstavnika, ko god to bude bio ove godine. Svako ko ima dobru pesmu treba da se prijavi", istakla je Nevena Božović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.