Ponosne na svoje obline! Iako su buce one žare i pale estradom i mrze anoreksiju, a mi ih zbog toga volimo (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić/Damir Dervišagić

ne obaziru se na komentare!

Ponosne na svoje obline! Iako su buce one žare i pale estradom i mrze anoreksiju, a mi ih zbog toga volimo (FOTO) (VIDEO)

Da višak kilograma ne znači ništa ukoliko imate harizmu dokazale su ove dame koje se nikad nisu obazirale na kritike upućene na račun njihovog fizičkog izgleda

Objavljeno: 10:03h

Ove zvezde ponosno nose svoje obline i ne obaziru se na zle komentare. One su uspešne, seksi i poželjne, uprkos višku kilograma. 1. Dara Bubamara Dara je imala problema sa viškom kilograma i na početku svoje karijere. Posle ovog su postale zakleti neprijatelji: Jedinu pesmu koju su JK i Ceca otpevale zna cela Srbija, ali niko ne zna da je one pevaju!

Ipak, pevačica nikada nije pridavala previše pažnje ponekom suvišnom kilogramu. U kratkim i uskima haljinama smo imali prilike da je vidimo, bila ona u top formi ili ne.

2. Pevačica Danijela Vranić je krenula da se goji zbog problema sa zdravljem. Postala je gojazna zbog poremećaja sa štitnom žlezdom, ali i izvesnih psihičkih problema.

3. Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić je čini se jedina poznata ličnost, koja ima toliku moć transformacije. Od promene, stajlinga, frizure, do kilaže. Sekine varijacije u kilaži u proteklom periodu bile su veoma česte, sve dok njen muž Veljko nije počeo da trenira sa njom.

Ipak, ona se tokom cele karijere borila sa viškom kilograma. Pogledajte Sekino izdanje iz 2008.godine i sve će vam biti jasno:

4. Indira Aradinović Indi se pojavila na estradi kao atraktivna crnka, ali malo posle njenog prvog singla, povukla se iz medija, posle čega se pojavila u neprepoznatljivom izdanju.

Sa 20 kilograma viška, pevačica je ponosno šetala, a iako se pisalo da je depresija kriva za njenu gojaznost, ona o tome nikada nije želela da govori.

5. Džidža! Mlada pevačica i ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, čini se, nikada previše pažnje nije pridavala zaobljenom telu. Iako se njen izgled i pokoji kilogram viška komentarisao i tokom njenog učešća u "Zvezdama granda" ćerka poznatog kompozitora nije marila, a sve kritike je prihvatala s osmehom.

6. Suzana Mančić Karijeru je započela pesmom "Ogledalce, ogledalce“ sa nepunih 18 godina. Kasnije se oprobala kao voditelj zabavnih emisija, a dugo godina je vodila tv emisiju gde su se izvlačile dobitne LOTO kombinacije. Zbog toga je i dobila nadimak "LOTO devojka“. Ipak, Suza se tokom cele karijere borila sa viškom kilograma.

7. Divna Karleuša Mama pevačice Jelene Karleuše i nekadašnja radio-voditeljka, Divna Karleuša bitku sa kilograma vodi od kod znamo za nju. Ona je čak i učestvovala u rijalitiju posvećenom debeljucama i mršavljenju.

8. Ana Nikolić Pevačica kuburi sa kilogramima skoro pa tokom cele karijere. Sklona je naglom gojenju i isto tako naglom mršavljenju, pa su joj oscilacije u težini svakodnevnica. 9. Slađana Đorđević Bucka Bucka je bila "Zvezda Granda" koja je pevala kao slavuj, ali je stalno trpela kritike na svoj račun. Ona se nije obazirala na komentare, već je ponosno nosila obline.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.