ĐUSOVA ŽENA SPASILA REPERA OD ZATVORA! Zvala Violu i molila je da OPROSTI BATINE
Foto: Printscreen

POVUKLA PRIJAVU

ĐUSOVA ŽENA SPASILA REPERA OD ZATVORA! Zvala Violu i molila je da OPROSTI BATINE

Supruga Danijela zvala je Violu i u suzama je molila da mu oprosti batine

Objavljeno:

Ivan Ivanović Đus neće odgovarati za nasilje nad sestrom Violom Sehlen jer je ona odlučila da povuče krivičnu prijavu protiv njega!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Đus se izvukao zahvaljujući svojoj supruzi Danijeli, koja je u suzama molila njegovu sestru da ne tereti repera.

Kako Đusov blizak prijatelj i saradnik otkriva, Viola se povukla iz sažaljenja prema Danijeli i Đusovom maloletnom sinu Viktoru.

foto: Facebook, Damir Dervišagić

- Koliko je Viola bila povređena i besna, jasno je po tome što je prijavila brata policiji, iako su od detinjstva veoma bliski. Po svaku cenu je želela da Đus krivično odgovara za nasilje, ali se to promenilo kada ju je pozvala Đusova žena Danijela. Obe su tada plakale, a Danijela je na kraju zamolila Violu da odustane od krivičnog gonjena - kaže naš izvor i dodaje:

- Danijela je objasnila Violi da Đus u poslednje vreme „nije svoj“, ali da je ipak potreban njihovom maloletnom sinu Viktoru. Kroz jecaje ju je molila da oprosti bratu još samo ovog puta. Viola je najpre insistirala na tome da Đus bude kažnjen za svoje postupke, ali se nakon razgovora s Danijelom predomislila. Već sledećeg dana u policiji je dala izjavu da ga neće teretiti - zaključuje izvor za „Alo!“.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Ivanovića, ali se on do zaključenja broja nije javljao na telefon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.