Otvoreno o braku! Dejan Tomašević: Najteži trenuci su sada iza nas! (FOTO)

o sreći i iskušenjima

Otvoreno o braku! Dejan Tomašević: Najteži trenuci su sada iza nas! (FOTO)

Dejan je sa svojom suprugom stvorio porodičnu oazu, koja mu i daje podstrek da se upravo kroz rad s mališanima nesebično daje kako bi najmlađi imali što lepše i bezbrižnije detinjstvo
Objavljeno: 19:39h

Košarkaš Dejan Tomašević i njegova supruga Jelena otkrivaju tajnu zajedničkog života u kome uživaju 18 godina i ističu da svoju decu vaspitavaju u duhu pravoslavlja, nastojeći da svojim načinom života daju primer budućim sportistima kako da odole svim izazovima današnjice, piše Story. Naša Sanja razvalila! Srbija ide u finale pesme Evrovizije! (FOTO) (VIDEO)

Nekadašnji košarkaški as, a danas predsednik pravoslavnog sportskog društva Sveta Srbija, Dejan Tomašević (43) lepo vreme ovih dana koristi za završne pripreme pred tradicionalnu manifestaciju Sportsko sabranje Svete Srbije, koja se 14. i 15. maja održava na Adi Ciganliji. U tome učestvuje cela njegova porodica, posebno supruga Jelena s kojom je u braku 18 godina.
News1
Sa njihovo troje dece i Jeleninim sinom iz prvog braka, Dejan je stvorio svoju porodičnu oazu, koja mu i daje podstrek da se upravo kroz rad s mališanima nesebično daje kako bi najmlađi imali što lepše i bezbrižnije detinjstvo. Uprkos tome što su u Srbiji poslednjih godina sport i vera na velikim iskušenjima, Dejan uvek ističe važnost ovih dveju oblasti kao osnovnih stubova društva i prioritet u vaspitavanju dece. (Espreso.co.rs / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.