Da li biste je vi izbacili? Evo šta je produkcija poručila posle skandala sa Marijom Šerif u Zvezdama Granda!

šta li će biti?

Da li biste je vi izbacili? Evo šta je produkcija poručila posle skandala sa Marijom Šerif u Zvezdama Granda!

Nakon što je Marija Šerifović žestoko izvređala takmičarku, mediji su pisali da će produkcija da je izbaci iz žirija. Produkcija emisije oglasila se kako bi rešila svaku neodumicu
Objavljeno:

Nakon što je Marija Šerifović napravila incident u emisiji "Zvezde Granda" u medijima se pojavila informacija da produkcija razmatra da iz žirija izbaci pevačicu. Kao glavni razlog za njeno izbacivanje naveli su to da ona svojim grubim komentarima navodi takmičare da odustanu od učešća u ovom tipu šoua. Nije ni za... Vulgarna Marija Šerif našamarala takmičarku Zvezda Granda! Posle ovoga je pobegla sa scene!

- Žiri Zvezda Granda je sastavljen od eminetnih ličnosti iz sveta muzike, odnosno od ljudi koji su veoma kompetentnim da sede na mestu na kome se nalaze. S tim u vezi, nemamo nameru da ih menjamo, jer su ubedljivo najbolji. Iz žirija Zvezda Granda neko može da ode isključivo samoinicijativno, a mi ne želimo da se od njih rastanemo na našu inicijativu - rekli su iz produkcije.
Šou-program "Zvezde Granda" obara rekorde gledanosti, a finale se očekuje početkom leta. Kako je najavljeno, veliki završetak takmičenja održaće se najverovatnije u Sarajevu, na stadionu Koševo. (Espreso.co.rs/ svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.