DANAS JE GODINU DANA OD DEINE NESREĆE: Voditeljka objavila JEDINU SLIKU na kojoj je PRIKAČENA NA CEVČICE I APARATE!
Foto: Printscreen

potresno

DANAS JE GODINU DANA OD DEINE NESREĆE: Voditeljka objavila JEDINU SLIKU na kojoj je PRIKAČENA NA CEVČICE I APARATE!

Pre tačno godinu dana, na današnji dan, voditeljka Dea Đurđević doživela je nesreću kada joj je autobus otkinuo ruku.

Objavljeno:

Do udesa Dee Đorđević je došlo tako što je voditeljka imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je hitno prevezena na VMA, otkinutu ruku su lekari "stavili na led", a nakon višemesečne agonije i borbe, čitav tim lekara uspeo je da pomogne voditeljki, koja je iz svega izašla jača nego ikad.

Voditeljka je jutros, prisećajući se najtežeg trenutka u životu, objavila nikad viđenu fotografiju iz bolnice, ali i pismo:

“Na Vojnomedicinskoj akademiji danas je operisana pacijentkinja D.Đ. (1991), a operativni zahvat je trajao oko pet sati...” , saopštenje VMA, 07.02.2019. Pre godinu dana počela je moja najveća životna bitka. Kada sam se probudila iz anestezije, shvatila sam da sam u ringu i da sam dobila tek prvu rundu. Da imam ruku kojom ću da se borim pomogao je dr Marko Bumbaširević sa svojim timom, a da bi mi kucalo srce, funkcionisala pluća, oporavila se kičma, karlica...počele da se pomeraju noge pomogli su mi doktori sa VMA: načelnik Miroslav Vukosavljević, Ivo Udovičić, Neša Stepić, Boban Djordjević, Miomir Šarac, moja divna Mara.... njih je bilo mnogo, ceo VMA radi i živi kao jedna porodica. Plus su svoj ogroman doprinos dali sestre i tehničari sa VMA i KCS. Druga runda je bila teška, mučna, ali i duga. Moji treneri, moja majka @nensidodevski , moj Mladjica i moja baka su mi ulivali mnogo snage i davali savete za dalju borbu. A najveća podrška su bili moji veliki prijatelji (nisam ni znala koliko sam bogata dok se ovo nije dogodilo), moj Pink na čelu sa Željkom, Milicom i Goranom Gmitrićem koji su davali energiju i hrabrost, kao i svi vi koje ne poznajem. HVALA VAM NA TOME! Bez vas ne bih bila živa!!! ❤️ Sada je treća runda, bolan oporavak i vraćanje u normalan život, nju vodim uz pomoć @fizio.tim ? POBEDILA SAM SMRT! POBEDILI SMO SMRT! HVALA VAM SVIMA ❤️❤️❤️ #jednaumilion?

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана

Bonus video:

(Espreso.co.rs.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.