PROZVAO JK DA JE KUJA, PA SE DOTAKAO CECE I DECE! BRUTALNIJI OD VIDIĆA: Otkrio modne PIKANTERIJE sa SRPSKE ESTRADE!
Foto: printscreen

NEVEN CIGANOVIĆ u intervjuu za ESPRESO

PROZVAO JK DA JE KUJA, PA SE DOTAKAO CECE I DECE! BRUTALNIJI OD VIDIĆA: Otkrio modne PIKANTERIJE sa SRPSKE ESTRADE!

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik "Survajvera", "Velikog brata", VIP gost "Farme" i "Parova" a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da je pravi lutak.

Objavljeno: 16:25h

Stilista i društveni hroničar, Neven Ciganović (49), još jednom je prozvao pevačicu Jelenu Karleušu (41).

Ovaj put ju je optužio na Instagramu da ga kopira, i to zbog plave dolčevite koju je Cigi nosio 7. janura ove godine, dok ju je folk diva nosila 29. januara.

foto: printscreen

To naravno nije promaklo modnom stručnjaku pa je prozvao Jelenu na pomenutoj društvenoj mreži, a svoju hrabrost je pokazao i time što je tagovao kako bi i sama znala njegov stav.

Zbog velike larme koja se podigla u Srbiji i efekta koji je modni kritičar postigao raskrinkavanjem dive, kao i žustrom opaskom "uhvatio sam kuju u krađi" ekipa Espresa stupila je u kontakt sa Nevenom, koji nam je pojasnio sve o netrepeljivosti između njega i pevačice, ali i da nam da svoj sud o seloj Srpskoj i Hrvatskoj estradi.

On je to uradio na svom terenu i tamo gde je najjači - modni svet poznatih.

Da podsetimo, netrepeljivost između Jelene i Nevena datira još od letos, kada je modni guru prozvao Divu da je kupila kod Kineza šešir od 10 dolara, a ona mu uzvratila poslavši Paypal račun u kom piše da je identičanšešir platila skoro 500e.

Nakon toga je Neven uhvatio Jelenu još nekoliko puta u odeći dobavljenoj sa kineskih stranica, iako on sam kaže da nema ništa proziv kupovine kod Kineza.

1. Netrepeljivost sa Karleušom ne prolazi, koliko puta je ukrala stajling od tebe?

- Pa ne bi bas rekao da između mene i samoprozvane ”Dive” postoji netrpeljivost, ja sam presrećan što takva likuša postoji na sceni, i mene iz dana u dan inspiriše svojom glupošcu i pojavom. Što se pak tiče ovog mog kopiranja od strane Karleuše, nadam se da su svi to shvatilo da se radilo samo o mojoj provokaciji ”Divetine” što proziva između ostalih puno veće zvezde da nju kopiraju. Ne znam jesam li pomenuo da sam sporedni džemper kupio na rasprodaji za 20€, i nije od Kineza, što se u slučaju Dive nikad ne zna za poreklo krpetina koje nosi.

2. Koji je tvoj generalni stav prema Jeleni i kakvo misljenje imaš o pevačici?

- Moj generalni stav i mišljenje prema njoj je takav da poštujem ono što radi i kako to radi, pri tome mislim na JK u muzičkom smislu, ovo sve drugo šta je prati mi je grozno i nedostojno jedne dame da se tako kači i podbada sa svima, što verovatno dolazi iz njene gorčine i frustracije što ona živi u uverenju da je na žalost zvezda rođena u krivo vreme i na krivom mestu, te da se to to dogodilo negde drugde da bi bila velika zvezda. U neku ruku je i razumem jer smo po tom pitanju sličnih razmišljanja.

3. Kako se oblace Ceca, Nataša Bekvalac, Anastasija Ražnatovic, koji je tvoj neki sud?

Osobno nisam ljubitelj Cecinog stila koji mi je previse babski, i uz njen nekako arogantan stav to je dodatno nagrdi pa mi često deluje ko zla veštica. Najbolje mi izbleda u kežual varijantama, džinsu i svilenim kosuljama. Nataša je pak malo previše sklona eksperimentiranju, jer neka ”čudna odeća” bez obzira koliko ona naginjala trendovima ne mora značiti da će ti odmah lepo stajati ako si ti lepa i zgodna žena, naprotiv može te itekako nagrditi i napraviti da izgledaš neprivlačno. Što se tiče Anastasije Ražnatovic takodje mislim da se previše starmalo oblači i da nosi prenaglašen make up, pa mi često izgleda seljavo iako se uz sve ove operacije iz ružnog pačeta recimo pretvorila u lepo pače, ali daleko je još od labuda.

4. Ko je u Hrvatskoj modna ikona?

- Pa u Hrvatskoj imamo dosta tih kako ih zovemo modne ikone, ima ih među influenserkama, blogerkama i nešto manje u javnim osobama. Ako moram izdvojiti sada neku pevačicu, izdvojio bih Severinu kojoj se takođe znaju desiti neki gafovi pa se znam pitati na čemu je ova danas. Rozga je uvek dosledna sebi, igra ziheraski na ono što joj dobro stoji i ne eksperimentiše previše, i to prolazi kad su neke važne manifestacije u pitanju, dok kada snima video neki - tu bi već mogla dozvolitisebi malo više ili bolje reći malo manje.

5. Razlika između srpskih I hrvatskih poznatih ličnosti, ko ima više stila?

- Ovo je pitanje na koje mogu jedino odgovoriti sa svoje tačke gledišta, po mom sudu Hrvatice jos uvek poseduju tu neku sofisticiranost koja na žalost nije toliko izražena kod njihovih srpskih kolegica, kod kojih je sve više podređeno tome da sve na njima ”vrišti” kako bi bile zapamćene, bilo da su to šljokice, lame ili print poznatih brendova, ali više su sklone kiču koji je ponekad na granici sa trašom.

6. Severina, Nina Badric, Rozga, koja najviše ulazže u sebe?

- Sve tri pevačice koje ste nabrojali podjednako ulažu u sebe i svaka na svoj način. Severina već godinam drži primat na području celog Balkana, menja stilove pesama, što se tiče stajlinga i tu se trudi biti inovativna, a od izlaska njenog kućnog videa jako puno ulaže u vizialni identitet.

Nina Badrić pak ulaže u toj mero da se trudi ostati dosledna svom umetničkom izražaju, pa čak i tom nekom ”diva” izgledu a tu spada i taj pokoji kilogram više, definitivno ulaže u dobru klopu da ne bi izgubila koji gram.

A Rozga je ipak dosledna sebi, nije sklona nikakvim eksperimentiranjima, večito nosi taj prikriveni seksipil te koketira sa nevinošću, što i razumem jer postoji i publika za to, recimo napaljeni pedofili.

7. Ti se najbolje razumeš, koliko estradne zvezde zaista nose originale ili ima i onih koji nose kopije?

- Pa ovako što se tiče tih mojih prozivki oko toga šta nose original ili fejk, kad je nešto fejk to se i vidi da je fejk ali ne zato jer to izgleda fejk, već se to vidi prema tome kako tobte zvezde nose. Kad je nešto original posebno tu kod vas u Srbiji one će na sva zvona to objaviti i tagovati na slici. A kad je nešto fejk to se ipak trude da ne ističu previše. Ali ja sam već postao glavni inspektor koji otkriva sve krivotvorine.

8. Da li si ispratio MAC awards i ko se najbolje obukao po tvom mišljenju?

- Jesam, gledao sam Mac ceremony i moźda će mnoge iznenaditi moj odabir, ali po mom ukusu najprimerenije toj manifestaciji mi je bila odevena Aleksandra Prijović, dakle nista posebno, ekstra haljina koja je komplimentirana njenoj liniji, dobre čizmice i vrlo jednostavan make up i frizura. Ostali su mi se nekako previše trudili da ”zablistaju”, budu primećeni, pa su tako neki izgledali grotesno. Mislim bez obzira na svu produkciju manifestacije, to se ipak dešavalo u jednoj običnoj sportskoj areni, a ujedno su gosti i učesnici bili iz raznih muzičkih pravaca, te nije bilo uopšte potrebe za tim pretencioznim glamurom.

9. Da li vas je Nikolina Pišek obrukala ?

- Na žalost nosam uspeo ispratiti taj red momenta na crvenom tepihu gde je Nikolina izveštavala, ali nisam bio nešto previše oduševljen njenim izdanjima iako ona vredi takodje za jednu našu takozvanu ”modnu ikonu”, ovo baš i nije bilo njeno veče, no tu je njena lepota i dalje ostala neosporna.

10. Šta misliš o Saši Vidiću s obzirom da ste oboje talentovani za modu ali i bez dlake na jeziku?

- Što se tiče Saše Vidića ja jako volim čuti njegove komentare i nemali broj puta me zasmeje, no opet smatram da je on ponekad previše pristran nekim osobama sa kojima je dobar pa je blag spram njih. Dok ja recimo ne štedim ama baš nikoga, uvek iznesem svoje mišljenje ma koliko dobar sa nekom osobom bio, jeste da ih upozorim da jednostavno moram tako jer je to jače od mene, ali ako je ta osoba načisto sa sobom ja joj skidam kapu i poštujem takav stav. Ja ne mislim da ću svojim kritikama promeniti svet, ali da ću zaintrigirati mnoge - to je već veliki pomak za čovečanstvo! Uvek polazim od sebe i toga da sam svestan da nisam savršen i konstruktivnu kritiku uz dobar argument vrlo rado ću prihvatiti. No samo retki se usuđuju ulaziti u konflikt sa mnom, jer to znači da postoji mogućnost da ćemo otvoriti pandorinu kutiju, što im ne bih preporučio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.