PEVAČICA IZVREĐALA KOLEGE! Rekla da su ALKOHOLIČARI, a onda OTKRILA ŠTA PUŠI i KAKO ona to RADI! NIKO NIJE VEROVAO
Foto: Printscreen / Instagram

ŠTA joj bi da ovo kaže

PEVAČICA IZVREĐALA KOLEGE! Rekla da su ALKOHOLIČARI, a onda OTKRILA ŠTA PUŠI i KAKO ona to RADI! NIKO NIJE VEROVAO

Ionako samo to radim. Ne pijem, ne drogiram se...

Objavljeno:

Ljupka Stević doživela je nervni slom pre dva dana na snimanju spota zbog konstantnog odlaganja prouzrokovanog radovima. Koliko je situacija bila napeta, uverili smo se lično, a Ljupka je nekako uspela da prevaziđe nervozu i da završi posao, iako je ceo prethodni dan provela na setu čekajući da počne snimanje koje je na kraju odloženo. Drugog dana, posle nekoliko sati odlaganja, posao je završen, a Ljupka je konačno mogla da odahne.

Pevačica nam je objasnila u čemu je bio problem i koliko je trebalo da se suzdržava da ne pukne pred svima.

foto: Printscreen Youtube

- Sve vreme sam se smirivala da nekoga ne bih upucala, ali mi nije išlo najbolje. I dalje sam nervozna. Prvog dana sam bila baš strašna. Odmah sam svima poručila da majstori izađu iz studija da ne bi bilo tragedije. Međutim, moja histerija je trajala pola sata, ne duže... Malo sam plakala, pričala sa sobom i nekako se smirila. Shvatila sam da duševni mir nema cenu i da meni niko ne može da nadoknadi što ne spavam noćima i što se posle razbolim. Nema više nerviranja, moram da mislim na sebe, a spot ćemo nekako snimiti - rekla nam je Ljupka, koja iz ruku nije ispuštala elektronsku cigaretu. Kako nam je objasnila, taj porok nema nameru da ostavi.

- Ionako samo pušim i ništa drugo ne radim. Ne pijem, ne drogiram se, stvarno nemam nikakve druge poroke... Čak sam i prave cigarete ostavila i pušim ovo elektronsko čudo. Pušim na baterije - kroz smeh kaže Stevićeva i ističe da su mnoge njene kolege ostale bez glasa baš zbog cigareta.

foto: Damir Dervišagić

- Veliki broj mojih kolega nema više glas zbog cigareta i alkohola, to sebi nikada ne bih dozvolila. Ako pijem, to je koktel ili neka dobra rakija, ništa više. Tako da se ne bojim za svoju karijeru - kaže Ljupka, koja je otkrila zašto snima u kimonu i kako to da je zakopčana do grla.

- Svima je čudno što sam u kimonu, ali želeli smo da izgledam moderno i da autfit svima upadne oči. Nema puno provokativnih scena i haljinica, na šta su ljudi navikli od mene. Ovo je prvi spot gde sam zakopčana do grla i da nisam uopšte slobodno obučena - kroz smeh nam kaže pevačica i tvrdi da će pesma biti hit.

foto: Filip Plavčić

- Kada vidim kako kolege rade spotove i snimaju ih za dva ili tri sata, ostanem u čudu kako im to polazi za rukom. Pokušala sam tu instant varijantu, ali nije uspelo. Ja sam megaloman i volim da sve bude skupo, lepo i kvalitetno, moraju da se ulože velike pare kako bi to sve izgledalo svetski. Našoj sceni nedostaju pravi pevači, a ne recitatori, tako da mislim da sam sa ovim singlom „Nemoj nemoj“ na dobrom putu, sigurna sam da imam hit - obećava Ljupka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.