SRPSKI MUZIČAR ZGAZIO KOLIMA ŽENINU MAJKU: Snimak uplakane Sanje širi se društvenim mrežama (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

skandal

SRPSKI MUZIČAR ZGAZIO KOLIMA ŽENINU MAJKU: Snimak uplakane Sanje širi se društvenim mrežama (VIDEO)

"Polomio joj je obe noge, on je monstrum", vrišti u vozilu hitne pomoći

Objavljeno: 19:41h

Muzičar Marko Marković, sin Bobana Markovića, doživeo je veliku dramu pošto se putem društvenih mreža proširio snimak uplakane Sanje Eminović koja tvrdi da joj je on "kolima zgazio majku i polomio joj obe noge".

Sanja i Marko svojevremeno su živeli u vanbračnoj zajednici i imaju dete. Ona ga, pak, u snimku proziva bivšim suprugom, a na njegov račun izrekla je i niz gadosti i uvreda.

Iz tog razloga, kontaktirali smo Marka koji je zbog čitave situacije pod velikim stresom.

- Ljudi, moj bivši suprug, monstrum Marko Marković... Kolima mi je zgazio majku! Polomio joj je obe noge! Evo je moja majka u Hitnoj pomoći, unakazio mi je majku, ljudi, to je monstrum! Na prolazu mi je zgazio majku, taj kreten, taj nikakav čovek! Ima li za njega zakona, kažite mi, ima li? - plakala je i urlala Sanja na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Muzičar je rekao kako to što ona tvrdi nije istina, te da za sve ima i dokaze.

- (To je) Nemoć majke mog deteta da na civilizovan način prihvati činjenicu da ne mogu da živim sa njom, jer mi je ugrozila profesionalnu karijeru, odnose sa porodicom, moje psihičko i fizičko zdravlje. Rezultiralo je manipulacijom video sadržaja snimljenog nezakonito u kolima Hitne pomoći. Sanja Eminović je majka moga deteta i mislim da o ovome i drugim nemilim stvarima treba da se govori u Centru za socijalni rad, policiji i sudu. Društvene mreže nisu mesto za rešavanje ovako ozbiljnih problema - izjavio je Marko, koji se, kako nam je rekao, mnogo ružno oseća zbog svega, i nikako ne bi privatne probleme rešavao javno, posebno ne sa majkom svog deteta.

foto: Printscreen Youtube

Strašna situacija dogodila se kada se vraćao iz Centra za socijalni rad.

- 10. januara 2020. godine pri povratku iz Centra za socijalni rad, na put mi je izletela Sanja Eminović i njena majka, jer su mi prepoznale auto. Samo sam ih odjednom uočio ispred mog auta na samo 2 metara ispred mene. Ja nisam imao vremena ni da zakočim. Pokušao sam da ih izbegnem i u tom pokušaju sam jednom stranom auta nažalost zakačio Sanjinu majku. Otišao sam odmah u stanicu policije, 50 metara od mesta nezgode. Hvala Bogu svi su dobro -rekao nam je on, koji je odmah prijavio nadležnima sve što se dogodilo.

foto: Printscreen Youtube

- Moja izjava postoji u policiji, javne kamere su snimile događaj. Ja ne bežim od odgovornosti. Sa Sanjom Eminović vodim više sudskih sporova. Posle par godina manipulacije i maltretiranja sa njene strane prekinuo sam svaki kontakt sa njom prošle godine. Svojim postupcima je narušila ugled moje porodice. Ona je majka mog deteta i ne želim da iznosim 'prljav veš' u javnost. Verujem u institucije i istinu. Svako treba da radi svoj posao, ja sam tu i spreman sam da razgovaram sa svima. Ja nisam monstrum, nisam narkoman, nisam alhoholičar. Nikome nisam polomio obe noge, kao što me je oklevetala i objavila Sanja u lažnom video snimku. Ja nisam, kao što sam već i naveo, čovek koji rešava probleme na drustvenim mrežama, već u nadležnim institucijama koje su zadužene za to. Iz tog razloga se nisam oglasavao preko društvenih mreža. Svi smo isti pred zakonom kao i pred Bogom - zaključio je Marko Marković.

foto: Printscreen Youtube

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.