NAŠA POZNATA VODITELJKA U STANU NIJE IMALA TV! PORODILA SE U KADI: Suočila se sa ogromnim problemom, pa se povukla!
Foto: Printscreen Instagram

BILA OMILJENO TV LICE

NAŠA POZNATA VODITELJKA U STANU NIJE IMALA TV! PORODILA SE U KADI: Suočila se sa ogromnim problemom, pa se povukla!

Nekoliko godina je niste mogli videti na malom ekranu

Objavljeno: 21:54h

Voditeljka Danijela Pantić godinama je bila jedno od omiljenih domaćih TV lica, a publika ju je upamtila kao domaćicu kviza "Slagalica" na RTS.

Danijela, koja se danas preziva Pantić Conić, budući da je dodala muževljevo prezime, nekoliko godina je bila odsutna sa malih ekrana. Za to vreme rodila je dete, i to kod kuće, a nakon porođaja suočila se sa problemom.

Danijela je, naime, odlučila da se porodi na pomalo nesvakidašnji način i umesto bolnice, odabrala da porođajna sala bude njeno kupatilo, a u kadi je na svet donela bebu.

foto: Printscreen

Posle toga, voditeljka je imala mnogo problema jer nije mogla da upiše dete u matičnu knjigu rođenih, s obzirom na to da u našoj zemlji ako se odlučite na porođaj kod kuće, osim ako se nije dogodio spontano, i nije bilo vremena da se stigne do bolnice, nećete moći da izađete na kraj sa birokratijom.

Bez dokumentacije koja se dobija u porodilištu, nema ni prijave deteta.

Matičari kažu da su potrebni i svedoci, a iskustva porodilja kažu da su zbog ovakvog čina doživljavale mnogo neprijatnosti.

foto: Damir Dervišagić

Danijela se prošle godine vratila na male ekrane i vodi emisiju o zdravoj ishrani na "Kitchen TV", a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis - sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

Mnogima je svojevremeno bila veoma interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.

A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Moji prijatelji me baš teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i idu kući da gledaju program (smeh)! Šta je pravi razlog? Pa, ima ih više. Bez televizora imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga...", ispričala je voditeljka pre nekoliko godina.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.