SEVERINA GRUBO PREKRŠILA IZRIČITU ODLUKU SUDA: Zbog ovog što je uradila, moraće DEBELO DA PLATI! (FOTO)
Severina Kojić, Foto: Printscreen

MILAN ĆE DA POLUDI

SEVERINA GRUBO PREKRŠILA IZRIČITU ODLUKU SUDA: Zbog ovog što je uradila, moraće DEBELO DA PLATI! (FOTO)

Iako je ovaj pevačicin gest emotivan i potresan, evidentno je da će i zbog ovog čina imati problema

Objavljeno:

Severina Kojić nedavno je doživela neprijatnost kada joj je sud u Zagrebu oduzeo starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, a privremena odluka ove institucije glasi da će pevačica sa sinom moći da provodi 88 sati mesečno.

Od kad je ova odluka na snazi, pevačica ne prestaje da se bori za majčinska prava, te stano na društvenoj mreži Instagram ističe koliko joj sin nedostaje.

Danas je pevačica objavila Aleksandrovu fotografiju uz emotivne stihove:

"Tebe gledat, s tobom letit, Povrh svega nimat straja, Pa prkosit svakoj buri, I neveri ča sve valja... Na osami, blizu mora, Dok se sunce, zemlji smije, Slušan tebe kako klićeš, Lipo mi je, lipo mi je, Moj galebe!"

Iako je ovaj pevačicin gest emotivan i potresan, evidentno je da će i zbog ovog čina imati problema s obzirom na to da su ona i njen suprug Igor Kojić, takođe odlukom suda, a na zahtev njenog bivšeg partnera, Milana Popovića, morala da ukloni sve fotografije s društvenih mreža na kojima je mali Aleksandar i za to plati debelu kaznu.

Podsetimo, Opštinski građanski sud u Zagebu, na zahtev biznismena, doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju da sa društvenih mreža da izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića. Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja. Oni su tada imali i rok od osam dana da izbrišu sve fotografije sa društvenih mreža na kojima se nalazi mali Aleksandar. Međutim, nakon ovakve odluke suda Severina i Igor su uložili žalbu Županijskom sudu u Dubrovniku.

Bonus video

Dara Bubamara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.