NAJGORI DOČEK MI JE BIO 2018.GODINE! Brendon je čitaocima poželeo najlepšu ŽELJU
Foto: Printscreen

sREĆNA NOVA GODINA

NAJGORI DOČEK MI JE BIO 2018.GODINE! Brendon je čitaocima poželeo najlepšu ŽELJU

Gledali smo ga u Zadruzi 2, a sada je rešio da se malo odmori od rijalitija pa smo ga pitali šta on misli o novogodišnjim praznicima

Objavljeno:

Po čemu ćeš pamtiti 2019?

- 2019 godinu ću pamtiti definitivno po svom učešću u rijalitiju Zadruga jer sam je tamo i dočekao. Postoje takođe neki ljudi koji su mi je obeležili kao i vrelo leto i uzbudljivo leto posle rijalitija.

Čemu se nadaš u 2020?

- Nadam se nekim novim putovanjima u 2020 i nekim dalekim zemljama, jer sve ovo mi je pomalo dosadilo, treba mi nešto novo i uzibudljivije.

foto: Printscreen

Najgori doček u životu?

- Najgori doček Nove godine je bio kada sam završio sa slomljenom nogom u krevetu 27. decembra 2018 mislim da je, od onog nema gore .

Koje ti je bilo najgore pijanstvo za doček?

- Slabo ja pijem tako da ne mogu da izdvojim ni jedan doček a da sam preterao , jer kad pijem ja to doziram po osećaju .

Poruka čitaocima Espresa?

- Poruka za sve čitaoce Espresa je da verujete u sebe i istrajete u onome što jeste i što želite uprkos svemu, po svim pisanim i nepisanim pravilima, da uprkos tradiciji , i onome kako su vas od malena vaspitavali, da jednostvno ispoštujete sebe i budete i radite ono što želite, ma šta to bilo , ako vas čini srećnima .

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.