SAMO U TRAVELLAND-U : NOVOGODIŠNJA AKCIJA ZA LETOVANJE U GRČKIM HOTELIMA!
Foto: Promo

first minute

SAMO U TRAVELLAND-U : NOVOGODIŠNJA AKCIJA ZA LETOVANJE U GRČKIM HOTELIMA!

Tmurni i hladni dani Vas navode na maštanje o letu koje jedva čekate? Dobra vest je da u „Travelland“-u već možete rezervisati letovanje po odličnim first minute cenama!

Objavljeno: 09:40h

Tmurni i hladni dani Vas navode na maštanje o letu koje jedva čekate? Dobra vest je da u „Travelland“-u već možete rezervisati letovanje po odličnim first minute cenama!

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, odmah pored mora. Dion Palace je prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. U okviru SPA centra postoje i dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretanu, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Osim toga, gostima su na raspolaganju i TV sala, igraonica, 3 sale za koferencije, VIP klub, otvoreni bazeni i brojne druge pogodnosti. U pogodnostima ovog hotela možete uživati uz popuste do 45%!

foto: Promo

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima i, naravno, spa centrom. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon. Aktuelan je popust do 55%!

foto: Promo

Cronwell Sermilia Resort 5* je moderni objekat smešten u mestu Psakudija na Sitoniji. Gostima su na raspolaganju: bazen, krovni bar sa panoramskim pogledom na Egejsko more, klub za decu, deo za relaksaciju sa bibliotekom, SPA centar sa saunom, jacuzzi, hamam. Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. I u ovom hotelu možete uživati uz popust do 37%!

foto: Promo

Luksuzno odmaralište Possidi Holidays Resort 5* nalazi se u prelepom mediteranskom vrtu, na dugoj peščanoj plaži, nedaleko od centra Posidija. Idealan je za miran odmor u prirodnoj i prijatnoj atmosferi, uz visok kvalitet usluge. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, grčka taverna, zatvoreni piano bar sa kaminom, bazen, SPA centar, igralište i još mnogo toga. Aktuelan je popust do 33%, kao i dodatnih 5% za celokupne uplate!

Na odličnoj lokaciji, u centru Nei Porija, smešten je Olympic Star Hotel 4*, koji se svake godine nagrađuje plavom zastavicom zahvaljujući prelepoj peščanoj plaži. Gostima nudi: restoran, tavernu, besplatan internet, dečje igralište, organizovanje ekskurzija. Lokacija hotela je idealna za obilazak predivnih mesta kao što su Dion, Litohoro i planina Olimp. Ne propustite specijalnu ponudu – polupansion po ceni noćenja sa doručkom i popust do 33%!

Hotel Coral Blue Beach 3* nalazi se u mestu Gerakini beach na Sitoniji, na uređenoj zelenoj površini. Pored stalno otvorene recepcije, gostima nudi lobi bar i bar na plaži, restoran na plaži, parking, mini market, sefove za čuvanje dragocenosti, TV salu, internet kutak, bežični internet(besplatan u javnim prostorijama), igralište za decu, teren za odbojku na pesku. Uz popust do 33%, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni od 489€!

foto: Promo

Nedavno renovirani Kronos hotel 3* nalazi se u centru Platamona. Hotel ima jedan bazen za odrasle i jedan dečji bazen, a opremljen je udobnim ležaljkama i suncobranima. Ostali sadržaji uključuju dečije igralište, mini klub, mini market, internet kutak s pristupom bežičnom internetu, TV salu, poštu, salu za sastanke, salon lepote. U hotelskoj piceriji i restoranu služe se ukusna jela internacionalne kuhinje, a u jelima grčke kuhinje možete uživati u taverni. Uz popust do 33%, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 13 godina možete platiti 355€!

foto: Promo

U predrgađu Patre nalazi se Porto Rio 4*, okružen zelenilom. U ponudi hotela su: restorani, barovi, bazeni, dečje igralište, teniski teren, SPA i velnes centar. Sobe su prostrane i skladno uređene. Usluga je dobra, ishrana raznovrsna, a tu je i animacija gostiju. Aktuelan je popust do 35%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti 530€, a očekuje Vas i dodatnih 7% popusta na celokupne uplate!

U tradicionalnom ribarskom mestu, ušuškanom u slikovitom zalivu Porto Heli nalazi se Aks Porto Heli 4*. Iz elegantno uređenih soba pruža se očaravajući pogled na more i uređene vrtove, kao i na ostrvo Spetses, na koje se u svakom trenutku lako može stići vodenim taksijem. Jednostavan stil, označen grčkim motivom, komfor, sigurnost i kvalitetna usluga su ono što ovaj hotel nudi svojim gostima. U ovom hotelu možete uživati u punom pansionu po ceni polupansiona, uz 23% popusta i dodatnih 5% za celokupne uplate!

foto: Promo

Aristoteles Beach Hotel 4* je šarmantni hotel smešten u mirnom delu Atifosa. Nalazi se na uzvišenju sa koga se pruža prelepi pogled na more i privatnu plažu. Uz recepciju otvorenu 24h i internet konekciju, gostima hotela su na raspolaganju: bazen, restoran, barovi, mini market, tereni za košarku i tenis, šah, kao i besplatan parking. Za ovaj hotel očekuje vas popust do čak 62% !

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.