PLAČEM DOK OVO PIŠEM: Potresna objava Snežane Dakić SA SKIJANJA sve će nas naterati da se OZBILJNO ZAMISLIMO!
Snežana Dakić, Foto: Damir Dervišagić

USPOMENE

PLAČEM DOK OVO PIŠEM: Potresna objava Snežane Dakić SA SKIJANJA sve će nas naterati da se OZBILJNO ZAMISLIMO!

Sve će proći: I dobro, i loše, i problemi, i nestrpljenje, i nervoza. Sve prođe

Objavljeno:

Snežana Dakić podelila je sa pratiocima na Instagramu priču sa skijanja, kada se njoj draga osoba povredila. Voditeljka je priznala da se rasplakala dok je pisala objavu za društvene mreže.

"Dolazeći na Staru planinu, setih se nekoliko zima kada sam dolazila porodično, sa troje male dece, koja su učila da skijaju. Kako im je bilo hladno, kako sam im spremala sušene kajsije i lešnike u džepove, da se okrepe kad ogladne na stazi, jer su mrljavile za doručkom, kako je Laura bežala instruktoru na stazi, zazdi u spust niz padinu, iako ne ume da skija. Setih se radosti što je otvoreno novo skijalište, novi turistički kompleks u Srbiji, setih se kad smo sa Snežanom i Piksijem ovde bili za jednu Novu godinu, kad se Mikić isprevrtao trkajući se na motornim sankama", napisala je Snežana i dodala:

BITNO JE Dolazeci na Staru planinu, setih se nekoliko zima kada sam dolazila porodicno, sa troje male dece, koja su ucila da skijaju. Kako im je bilo hladno, kako sam im spremala susene kajsije i lesnike u dzepove,da se okrepe kad ogladne na stazi,jer su mrljavile za doruckom, kako je Laura bezala instruktoru na stazi, zazdi u spust niz padinu, iako ne ume da skija... setih se radosti sto je otvoreno novo skijaliste, novi turisticki kompleks u Srbiji, setih se kad smo sa Snezanom i Pixijem ovde bili za jednu Novu godinu, kad se Mikic isprevrtao trkajuci se na motornim sankama...kad je Milan Djokic pao i slomio kicmu.. kad je Fica jedva ostao ziv od povrede na skijanju... I ne znam zasto sada placem dok ovo pisem, kad smo svi dobro, kad mi NICEGA NIJE ZAO, kada znam da je to sve znacajan deo mog zivota i kada znam da mi je tada bilo tako tesko, a sada mi je toliko lakse... Zato sto mi je dete veliko, imam samo nju i sebe o kojima brinem, nemam nikoga da mi svaki dan kaze da nisam u pravu, ne trpim breme nicijeg kompleksnog zivota prepunog raznih kompromisa... Kada moj zivot ima novi i potpuniji smisao, kada sam srecna i zadovoljna...kada imam sebe koju prihvatam i volim, kada imam sve i zivot pred sobom za puno novih pocetaka: profesionalnih, prijateljskih, ljudskih, ljubavnih... P.s. placem zato sto je BITNO i zato sto bih sada drugacije gledala na svoj tadasnji zivot, nego sto sam tada. Jer sad znam da CE PROCI. Da ce sve proci: I dobro ,i lose, i ,problemi , i nestrpljenje, i nervoza. Sve prodje. @snexysayonara @__mikickaaa__ @mikic.sofija @nina_mikicc #secanja #memories #zivot #skiing

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

"Kad je Milan Đokic pao i slomio kičmu, kad je Fića jedva ostao živ od povrede na skijanju. I ne znam zašto sada plačem dok ovo pišem, kad smo svi dobro, kad mi ničega nije žao, kada znam da je to sve značajan deo mog života i kada znam da mi je tada bilo tako teško, a sada mi je toliko lakše. Zato što mi je dete veliko, imam samo nju i sebe o kojima brinem, nemam nikoga da mi svaki dan kaže da nisam u pravu, ne trpim breme ničijeg kompleksnog života prepunog raznih kompromisa. Kada moj život ima novi i potpuniji smisao, kada sam srećna i zadovoljna. Kada imam sebe koju prihvatam i volim, kada imam sve i život pred sobom za puno novih početaka: profesionalnih, prijateljskih, ljudskih, ljubavnih. P.S. Plačem zato što je bitno i zato što bih sada drugacije gledala na svoj tadašnji zivot, nego što sam tada. Jer sad znam da će proći. Da će sve proći: I dobro, i loše, i problemi, i nestrpljenje, i nervoza. Sve prođe", napisala je ona.

Bonus video

ZORANA JOVANOVIĆ PREVAZIŠLA SEBE! Skija u kupaćem zbog LAJKOVA na Instagramu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.