VODITELJKA KOMENTARIŠE SEVERININ SLUČAJ: Dete se oduzima kada je majka NARKOMANKA, NERVNO POREMEĆENA I PROSTITUTKA!
Foto: Instagram

šokirala izjavom

VODITELJKA KOMENTARIŠE SEVERININ SLUČAJ: Dete se oduzima kada je majka NARKOMANKA, NERVNO POREMEĆENA I PROSTITUTKA!

Mali Aleksandar već danima nije kod majke, što je mnogim ženama trn u oku

Objavljeno: 21:33h

Snežana Dakić prokomentarisala je situaciju u kojoj se našla Severina Kojić, pa je uopšteno govorila o muškarcima s novcem i ženama koje oistanu njihove partnerke.

foto: Damir Dervišagić

- U pravosuđu se vrlo retko dešava da decu oduzimaju majci, čak i u slučaju kad je majka narkomanka, nervno poremećena ili prostitutka. Zato što je stav socijalnih službi i psihologa da je maloj deci najvažnija majka. Ovde je očigledno presudila ozbiljna korupcija, možda i neka vrsta ucene. Kada otac po svaku cenu traži starateljstvo, uglavnom je razlog tome da bi povredio majku, a ne ljubav prema detetu. To su po pravilu imućni i poslom okupirani biznismeni, silni u svom novcu i uticaju - kaže Snežana i dodaje:

foto: Printscreen

- Tako da jadna deca završe s dadiljama, babama i dedama, dok oni nastavljaju svoj užurbani život. Ne znam suštinu ličnog sukoba između njih dvoje, ali takvom tipu muškarca uopšte ne treba stvarni razlog, njima je uvek onaj drugi kriv i loš. Često, logika svih bivših muževa koji imaju lovu je: “Puno me je koštala, e sad ću da joj se osvetim”. Pa kao da ih je neko terao da se razmeću i da se razbacuju novcem?!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vesti Nove.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.