PEVAČICA SE POŽALILA LEKARU NA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Ono što je usledilo je potpuno NEVEROVATNO (FOTO)
Foto: Printscreen/ Youtube

šok!

PEVAČICA SE POŽALILA LEKARU NA VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM: Ono što je usledilo je potpuno NEVEROVATNO (FOTO)

Katarina ima dvoje dece, sina i ćerku

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Katarina Rautek, pevačica grupe E.T, očekuje treće dete, a za trudnoću je saznala kada je zbog zdravstvenih problema otišla kod lekara.

Kako je ispričala, Katarina je kod ginekologa otišla zbog problema s jajnicima, a pregled je pokazao da će dobiti dete.

Ovo mi je treće dete, sve je u redu. U šestom sam mesecu trudnoće, a pre dve nedelje smo saznali da je dečak", rekla je pevačica u hrvatskom izdanju emisije "Exkluziv" i dodala da će sina nazvati Nikolas.

Katarina je u braku s preduzetnikom Josipom Omazićem i koji iz prethodne veze ima ćerku. Pored Josipa je u potpunosti srećna, dok je ranije imala veoma loša iskustva u vezama.

Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i pre braka, iskusila sam da me neko poštuje i da mi puno pomaže. Ne garantujem da će uvek biti tako, ali za sada nam je super", rekla je ona jednom prilikom.

Bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića prijavila je za zlostavljanje, a u jednom intervjuu se prisetila kroz kakav je pakao prolazila.

Čekala sam četiri godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva meseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje. To je nešto zaista grozno, ne znam kako sam preživela", rekla je pevačica svojevremeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.