VODITELJKA NIJE VEROVALA U BAPSKE PRIČE: Kada je postala MAJKA sve se OBISTINILO! A onda joj MUŽ PREBACIO OVO!
Foto: Printscreen

dva meseca nije bila kod kuće

VODITELJKA NIJE VEROVALA U BAPSKE PRIČE: Kada je postala MAJKA sve se OBISTINILO! A onda joj MUŽ PREBACIO OVO!

Popularna voditeljka Marija Veljković se nakon snimanja emisija „Svadba” i „Luda narodna noć” vratila i snimanjima „Slagalice”, što joj ne ostavlja dovoljno vremena ni da ga s porodicom provede kako treba, a kamoli da izlazi. Ipak, kada sebi da oduška, danima se kasnije oporavlja jer nije u formi

Objavljeno:

Marija Veljković protekla dva meseca radila je punom parom i zbog toga priznaje da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa decom. Ipak, kada je ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomestila svojim mališanima - Đurađu, Rosi i Nevi.

- Volim svoj posao zaista i period od septembra je izgledao tako što sam snimala preko nedelje “Ludu narodnu noć”, a vikendom “Svadbe”, van Beograda. Muž mi je pre neki dan rekao da dva meseca nisam bila kod kuće. Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada. Mužu svakog dana ovo govorim, pa moram i javno, mislim da činjenica da sam mu rodila za četiri godine troje dece kompenzuje sve ostalo na ovome svetu. Što se dece tiče, trudim se da budem sa njima koliko god mogu. Oni znaju kakav je mamin posao i da se desi da ne budem kod kuće, ali posle se trudim da sve nadoknadim - kaže nam voditeljka RTS-a.

S druge strane, ne seća se kada je poslednji put izašla s prijateljicama.

- Ne mogu zaista da se setim kada sam poslednji put bila na nekoj žurki. Sa Kristinom ću izaći za jedno dve godine. Šalu na stranu, bila sam na rođendanu kod drugarice, pretprošle nedelje, u kafiću, večera, muzika, posle sam sebi dolazila tri dana - smeje se Marija Veljković.

Ipak, suprug od nje uvek ima dozvolu da izađe u provod.

- Supruga puštam u izlazak, fer je ako on njih pazi kada ja idem na predstave, turneje, fer je da i ja njih pazim.

Ipak, u kući Milovanovića se uvek zna ko je tu da postavi granice deci.

- Po svojoj prirodi nisam zao policajac, tako da tu ulogu ne mogu da iznesem. Nije ni muž zao, ali prosto vaspitanje dece nalaže da morate da zauzmete stav i postavite granice. Samim tim, mora neko nekad i da vikne. Viknem i ja, ali kada viknem, meni se svi u kući smeju - iskrena je voditeljka, koja kao novogodišnje želje navodi:

- Od kada sam postala mama, uvek sam se čudila onim bapskim pričama „samo da smo živi i zdravi”, ali to je nešto što je najbitnije. Kod kuće ću biti sa porodicom uz novogodišnji program. Ako od mame dobijem sarmu, biće i nje na trpezi. Ja ne pravim sarmu, ali pravim rusku salatu.

Ekipi „Slagalice” volim da pevam

- Evo vratila sam se u „Slagalicu” posle dva meseca snimanja „Lude narodne noći” i „Svadbe iz mog kraja”, sada sam kao novo lice „Slagalice”. Ja uglavnom pevam kada se ugase kamere i svi se šale sa mnom povodom toga. Pevam najčešće sebi, a ekipa čuje. Ali, pitajte njih da li im je prijatno iskustvo - kaže nam Marija.

Na RTS gužva

Dok smo radili intervju sa Marijom primetili smo da je zbog početka snimanja novogodišnjih programa u studiju RTS-a gužva kao nikada do sada. Veliki broj pevača, glumaca i voditelja bio je spreman da dočeka ponoć, što će gledaoce zabaviti u najluđoj noći. Trubači su u jednom trenutku ušli da bi zabavili sve zvanice, a čitavo snimanje budno je nadgledala Olivera Kovačević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.