KAD NEMA MAJKE U KUĆI, TO JE KUĆA BEZ SRCA: Severina U DNEVNIKU opisala PRVI VIKEND sa sinom Aleksandrom!
Severina Kojić, Foto: Printscreen

POTRESNO

KAD NEMA MAJKE U KUĆI, TO JE KUĆA BEZ SRCA: Severina U DNEVNIKU opisala PRVI VIKEND sa sinom Aleksandrom!

Bila je presrećna zbog toga

Objavljeno: 12:04h

Nakon što je sud u Zagrebu doneo nepravosnažnu meru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i Milana Popovića treba da živi sa ocem, javnost ne prestaje da zanima šta se događa u slučaju koji, ovako ili onako, traje već šest godina.

Severina je u formi dnevnika opisala kako je izgledao prvi vikend sa sinom nakon što je Aleksandar počeo da živi s ocem.

foto: Printscreen

"Budim se, 5.37, subota je. Suprug mi kaže - spavaj još malo. Poljubim ga i kažem - a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on... Aleksandar mi uvek kaže - mama, kako volim zaspat uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka. Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: “Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli”. Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli otpre se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega.

"Zove me moja mama oko 7.15, i viče po dalmatinski - alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu pre nego što kihnem, znala je kad ću se razboleti i po zvonu je znala koju sam ocenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš".

Bonus video

Majka Dara jedva hoda uz kovčeg

(Espreso.co.rs/ Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.