SEVERINA ĆE MILANU MORATI DA PLAĆA ALIMENTACIJU! Ovo je CIFRA!!!
Foto: Dragan Kadić

DRAMA SE NASTAVLJA

SEVERINA ĆE MILANU MORATI DA PLAĆA ALIMENTACIJU! Ovo je CIFRA!!!

Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem

Objavljeno: 13:15h

U pravnoj bici oko starateljstva za sina, Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Bivši partneri nisu se pojavili danas na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Kako se nezvanično saznaje, pevačica će Milanu morati da isplaćuje minimalnu alimentaciju od 1.200 kuna (oko 160 evra).

foto: Pritnscreen

- Nisam bio na objavi odluke, bila je koleginica Biloš. Međutim, mogu da kažem da su svi elementi ukazivali da bi moglo da se dogodi neko zastrašujuće rešenje. Mislim da to što se dogodilo pokazuje nestabilnost Hrvatskog pravosuđa, sistema i nesigurnost. Starateljka koja je postavljena i koja bi trebala da brine oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dve godine to dete nije videla, ali dala je svoje mišljenje i predlog da bi dete trebalo da se da ocu na staranje. To vam govori o užasu koji je događa - rekao je za 24sata Severinin advokat Mate Matić.

Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem, te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

foto: Dragana Udovičić

- Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mere - rekao je Milanov advokat. Kako se dalje saznaje, mera stupa odmah na snagu. Severina će, viđati sina dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

Vest je šokirala Severinu, koja je jedva dolazila do reči nakon što je saznala da dečak odlazi kod oca, piše Jutarnji list.

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama pevačica, piše Jutarnji list.

Bonus video

VELJKO SE PRIDRUŽIO PEVAČICI NA PODIJUMU: Sanja Đorđević mladoženji otpevala vanvremenski HIT! SVE GORI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.