Srećan rođ, carevi! 12 najsurovijih viceva o Saši i Dejanu Matiću, na koje su i oni umrli od smeha!

smehoteka

Srećan rođ, carevi! 12 najsurovijih viceva o Saši i Dejanu Matiću, na koje su i oni umrli od smeha!

Danas dve velike pevačke, ali i ljudske veličine, Saša i Dejan Matić, slave rođendan! Slepi blizanci su poznati kao izuzetno duhoviti ljudi, bez predrasuda, koji često znaju i da se našale na račun svog nedostatka
Objavljeno:

Dejan i Saša Matić vole da se šale i nemaju problem sa vicevima na "svoj račun", čak šta više, oni ih sami pričaju. Oni ne pate od kompleksa niti predrasuda jer su veličine i u pevačkom smislu, ali i kao ljudi. A ne treba zaboraviti da su braća Matić takođe poznata po svojim odličnim imitacijama, tako da im šala definitivno nije strana. Da li je ovo Dara Bubamara ili Saša Matić? Svaka čast ko provali razliku! (FOTO)

Kaže Dejan Matić, Saši Matiću: - Sale danas je pomračenje Sunca, nemoj da gledaš ka gore da ne oslepiš. Šta gledaju Saša i Dejan Matić u bioskopu? - Mrak film. Šta radi Saša Matić u luci? - Čeka bus. Šta je rekao Saša Matić Mariji Šerifovic? - Ipak stavi kesu. Sašu Matića pitali da li bi voleo da može da vidi, a on ih oduvao svojim odgovorom (FOTO)
Kako su kažnjavali Sašu Matića kad je bio mali? - Premeštali su mu raspored u sobi. Šta su Dejan i Saša Matić?! - Braća nevidjena. Šta kaže Saša Matić u toku koncerta? - Da vidim ruke gore! Šta kaže Saša Matić publici posle koncerta?! - E ljudi, mrak ste!! Kada bi Sale igrao fudbal za nasu reprezentaciju, zvao bi se Nemanja Vidić! Saša Matić kad se napije ne gleda kud udara. Šta Sasa Matic kaze na viceve o njemu? -Ne vidim u čemu je fora. Neki vicevi su nastali i potpuno spontano. Kao kad je Saša Popović u "Zvezdama Granda" rekao učesnici "gleda nas i Saša Matić" Uostalom pogledajte kako se Saša Matić šali na sopstveni račun! Njemu je leto usred zime: Saša Matić uživao na Maldivima (FOTO)

voli da priča viceve jer je veliki šoumen.
najbitnije zna kako da ih ispriča.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.