POBEDIO JE U ZVEZDAMA GRANDA, PA SE ODREKAO ESTRADE: Propatio je zbog slabog vida, a onda ga je ZADESILA TRAGEDIJA!
Foto: Printscreen

surova sudbina

POBEDIO JE U ZVEZDAMA GRANDA, PA SE ODREKAO ESTRADE: Propatio je zbog slabog vida, a onda ga je ZADESILA TRAGEDIJA!

Mnogi žale što je zanemario talenat i nije snimio hit

Objavljeno:

Nakon pobede u šestoj sezoni "Zvezda Granda" Darko Martinović je snimio album prvenac, kao poklon od produkcije, ali nakon toga gotovo nestaje sa srpske muzičke scene i iz medija.

Pojavljuje se ponekad u "Grandovim" emisijama, a novu pesmu nije snimio već dve godine.

foto: Printscreen Youtube

Darko je rođen je 03.09.1985. godine na Cetinju. Od samog početka važio je za jednog od omiljenih takmičara i kod publike, ali i kod kolega pevača.

Slabovid je, kako kaže, od rođenja, ali ne priznaje da je slep:

Mnogi misle da sam potpuno slep, ali vidim otprilike pet odsto. Vidim toliko da znam kada je dan, a kada noć. Kao klinac, kada sam počeo da se osamostaljujem, dolazilo je do nerazumevanja od strane mojih vršnjaka. Oni nisu mogli da shvate taj nedostatak i to što ja ne mogu da igram fudbal. Deca su umela da budu surova. Kasnije su me prihvatili i sada nemam nikakvih problema", rekao je on svojevremeno.

Darko vidi samo pet odsto, a iako je gotovo slep odlično vozi bicikl i igra košarku. Ovaj pevač je kao veoma mlad doživeo porodičnu tragediju zbog koje je prošao kroz veoma teške trenutke.

Živim sa majkom i sa dvojicom braće, oni su mi pomogli da uspem i kao pevač i kao čovek, a otac mi je umro pre četiri godine, kada su mu otkazali bubrezi. To su bili teški trenuci za mene, ali život je morao da ide dalje", ispričao je 2012. godine, odmah nakon pobede u popularnom muzičkom takmičenju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.