MILJANA IMA KOMPULISVNO SEK*UALNO PONAŠANJE! Nimfomanka se odnosima rešava STRESA, ANKSIOZNOSTI i PROBLEMA
Foto: Printscreen

AUUU

MILJANA IMA KOMPULISVNO SEK*UALNO PONAŠANJE! Nimfomanka se odnosima rešava STRESA, ANKSIOZNOSTI i PROBLEMA

Miljana Kulić mesecima unazad ostavlja gledaoce bez teksta svojim ponašanjem

Objavljeno: 08:20h

Kako je već celoj planeti poznato Miljana kulić se bukvalno "ne skida sa one stvari", tačnije sa Zoline stvari, a da nije on u pitanju verujemo da bi bio neko drugi.

Najveći šok izazvalo je njeno ponašanje kada je odmah posle kiretaže imala odnose, pa nastavila uprkos jakom krvarenju zbog kog je mogla i da umre. Nedugo zatim, Miljana je pretukla Zolu, zaklela se u dete da neće imati ništa sa nim (mada ona sada tvrdi da je rekla da neće biti u vezi), pa nastavila da ima odnose sa njim.

Odmah nakon toga njen otac je smešten u bolnicu jer mu je kako mediji pišu, pritisak donji pao ispod 40, a gornji nije ni imao. marija je odmah izašla iz Zadruge, a čini se kako Miljanu uopšte ne zanima da li joj je otac dobro pa je nastavila da "skače" po Zoli, ali je isto tako izvodila striptiz pred milionima, jahala po Stefanu Kariću, a na sve to ne treba zaboraviti da je ona ipak majka maloletnog muškog deteta.

foto: Printscreen

Mnogi već na društvenim mrežama pišu da je Miljana nimfomanka, ali retko ko zna šta je zapravo nimfomanija ili kompulsivno seksualno ponašanje kako bi ga nazvali psiholozi.

Mi smo malo istraživali i saznali sledeće, a složićete se da ima dosta sličnosti sa ponašanjem Miljane Kulić.

foto: Printscreen

Različita stanja poput hiperseksualnosti, hiperseksualnog poremećaja, nimfomanije ili seksualne zavisnosti – zajedno se nazivaju kompulsivno seksualno ponašanje.

To je opsesija seksualnim mislima koja izaziva uznemirenost, neprilično ponašanje i neadekvatan rečnik, a sve to može negativno uticati na zdravlje, posao, odnos sa partnerom, ali i na sve druge aspekte života.

Neki od pokazatelja seksualne zavisnosti, koje navodi Patrik Carnes, jedan od vodećih američkih eksperata u ovoj oblasti, su:

foto: Printscreen

- Nemogućnost kontrolisanja seksualnih misli ili ponašanja - Uključivanje u seksualne aktivnosti iako izostaje osećaj zadovoljstva - Osećaj depresivnosti ili anksioznosti nakon seksualnog čina - Pribegavanje seksu kako bi se izbegle poslovne i druge društvene aktivnosti i obaveze - Upuštanje u seksualne odnose iako je to kontraindikovano zbog upotrebe određenih lekova, ili povreda genitalija - Anksioznost, agresivnost i nasilno ponašanje u situacijama kada je onemogućena seksualna aktivnost - Želja za prekidanjem rizičnog ponašanja praćena nemogućnošću kontrolisanja upuštanja u seksualne odnose. - Provođenje najvećeg dela dana u pripremanju, obavljanju ili odmaranju od seksualnog čina

On takođe veoma jednostavno oblašnjava u kojim situacijama seksualno ponašanje generalno može da predstavlja problem:

- Kada podrazumeva povređivanje i nanošenje bola drugome - Kada se kontitunirano događa na način, koji je društveno neprihvatljiv ili nezakonit - Kada osoba nema kontrolu nad izborom šta, gde, kada, i sa kim radi - Kada se najveći deo vremena provodi u razmišljanju o seksualnom činu, koji se dogodio, i planiranju čina, koji će se tek dogoditi, do te mere da to ometa redovno svakodnevno funkcionisanje

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.