SRBIJA NE VERUJE ŠTA JE VIDELA! Ovo su svi PROPUSTI Senki nad Balkanom: Antene, SVETLEĆA REKLAMA ZA BANKU, FAST FUD
Foto: Stefan Jokić

NOVI PROPUSTI

SRBIJA NE VERUJE ŠTA JE VIDELA! Ovo su svi PROPUSTI Senki nad Balkanom: Antene, SVETLEĆA REKLAMA ZA BANKU, FAST FUD

Nakon antene, gledaoci su uočili još nelogičnosti

Objavljeno:

Druga sezona serije "Senke nad Balkanom" potpuno je osvojila publiku, ali "ko radi taj i greši", pa je tako i u slučaju ove serije, čija prva epizoda ima čak četiri greške.

Mediji su već pisali o anteni koja nije postojala 1933, a pojavljuje se u jednoj sceni, a do sada su gledaoci uočili još neke sitnice koje, pak, ne kvare celokupan dojam da je ova serija i te kako fantastična i i te kako opravdala očekivanja gledalaca.

foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

U trenutku kada Ante Pavelić i Anton Godina šetaju Bečom vidi se ogromna plava reklama za banku. Beč izgleda kao pre skoro devedest godina, ali pitanje je da li je imao restoran brze hrane koji se, takođe, pojavljuje u sceni snimanoj u Novom Sadu. Takođe, u seriji se pokeraš predstavlja kao sudija ustavnog suda, koji je uveden kao institucija tek posle Drugog svetskog rata.

foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku gledamo glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko.

Osim Vesne Trivalić, Alekseja Bjelogrlića, Stipa Ercega i Leone Paraminski, o kojima su mediji već pisali, u novoj sezoni pojavljuje se sijaset novih glumaca.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.