IMAO SAM 17 KAD MI JE U SUTOMORU PRIŠLA MARIJA: Mladen Vuletić TVRDI da je bio INTIMAN s Kulićkom! Izneo detalje!
Mladen Vuletić, Miljana Kulić, Foto: Printscreen

ŠOK!

IMAO SAM 17 KAD MI JE U SUTOMORU PRIŠLA MARIJA: Mladen Vuletić TVRDI da je bio INTIMAN s Kulićkom! Izneo detalje!

Ispričao sve o svom navodnom poznanstvu s majkom Miljane Kulić

Objavljeno:

Pobednik sedme sezone Parova, Mladen Vuletić, tokom učešća u pomenutom rijalitiju izneo je šokantne tvrdnje vezane za Mariju Kulić.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Vuletić je u Tajnoj sobi ispričao sve o svom navodnom poznanstvu s majkom Miljane Kulić, koje datira davno pre rijalitija.

foto: Printscreen

- Ja sam se s porodicom Kulić upoznao pre Parova, pre nego što sam upoznao Miljanu. Ja Miljanu znam kad je bila mnogo manja devojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Ja sam imao 17 godina, a u to vreme je Marija Kulić imala 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa ćerkama Miljanom i Tijanom. U to vreme sam ja bio ispod picerije "Montenegro" u Sutomoru kada mi je prišla Marija Kulić i poželela da ima nešto više sa mnom. U tom trenutku sam ja Mariju Kulić gledao kao top ribu. U to vreme je bila plavuša sa izrazitim oblinama, zgodna žena. Pošli smo do tuševa, tu ima i čovek koji je svedok, ušli smo i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali ja i Marija Kulić, da bi na kraju Marija Kulić mene napala za sve što se dešavalo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno gola u tuš-kabinu, htela da ima se*s sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno - ispričao je Mladen u Tajnoj sobi vile Parova.

Šta je još rekao o porodici Kulić pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

MILJANA KULIĆ MOLI SE BOGU ZA NOVAC: Rijaliti zvezda nadmašila samu sebe, posle SKANDALA koje je pravila ovo joj je JEDINI SPAS!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.