ŽIKA JAKŠIĆ ISMEVAO ZUBE PUBLICI, A SAD IH MOLI ZA OPROŠTAJ: Ovako se voditelj PRAVDAO zbog šale na račun sirotinje
Žika Jakšić, Foto: Pritnscreen

preterao je

ŽIKA JAKŠIĆ ISMEVAO ZUBE PUBLICI, A SAD IH MOLI ZA OPROŠTAJ: Ovako se voditelj PRAVDAO zbog šale na račun sirotinje

Sada mu je krivo što ih je vređao

Objavljeno:

Producent "Granda" Žika Jakšić, izvinio se publici na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ zbog šale na račun njihovih zuba i rekao da mu nije bila namera da ikoga uvredi.

Nakon pisanja domaćih medija o Žikinoj neslanoj šali, producent "Granda" odlučio je da se obrati publici, te se tokom ovonedeljnog snimanja emisije izvinio svim prisutnima, te istakao da se nada da mu niko neće zameriti.

- Ja se izvinjavam što sam se šalio na račun nečijeg osmeha. Nije mi bila namera da bilo koga uvredim, žao mi je ako se neko osetio prozvanim. Vi znate da ja volim da se šalim, da je to moj način... Šalim se i na svoj račun. Nadam se da mi nećete zameriti - rekao je on.

foto: Pritnscreen

Podsetimo, jedna od žena koja prisustvuje snimanjima emisije otkrila je medijima da se Žika našalio sa publikom, te da su se neki našli uvređeni i prozvani.

- Rekao je pre početka emisije da se što više smejemo. Mi smo se tad nasmejali, a on je onda poručio: „Dobro, nemojte svi da se smejete, ne morate vi koji nemate zube da kvarite kadar“ - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.