MAJA BEROVIĆ U SRODSTVU SA BUBOM I JALOM: Pevačica otkrila šta joj dođu popularni reperi! ZAŠTO JE OVO KRILA?!
Foto: Dado Đilas

KO BI REKAO!

MAJA BEROVIĆ U SRODSTVU SA BUBOM I JALOM: Pevačica otkrila šta joj dođu popularni reperi! ZAŠTO JE OVO KRILA?!

U jednom danu objavila dve pesme, pa u jednoj otrkila veliku tajnu

Objavljeno: 19:07h

Godinu dana nakon što je napravila spektakl u beogradskoj Areni, muzička zvezda Maja Berović obradovala je publiku sa dva nova singla.

Buba mi je kum, Jala mi je brat", peva ona u pesmi Zmaj, koja je nešto sporijeg ritma, dok se od "Uloge", koja je brža, očekuje da postane pravi klupski hit.

foto: Dragana Udovičić

U momentu kada niko nije mogao ni da nasluti da će u istom danu objaviti čak dve pesme, Maja je poručila da je to poklon za njene najvernije fanove. Inače, nakon prvog iznenađenja - novih pesama, usledilo je i nastavak lepih vesti za Majine obožavaoce! Pesme “Uloga” i “Zmaj” su ispraćene i spotovima koji su premijerno objavljeni danas na zvaničnom “jutjub” kanalu Berovićeve.

foto: Damir Dervišagić

Dugo sam razmišljala da li u jednom momentu da pustim obe pesme, ali sam se vodila onim da ne volim dugo da držim bebe u neizvesnosti jer svakodnevno dobijam pitanja o novim pesmama. Stoga odlučila sam da obradujem fanove novim pesmam, te napravim potpuno neočekivani potez. Verujem da će publika uživati u pesmama, a naravno da jedva čekam da čujem utiske", izjavila je Maja ovim povodom.

Inače, jedan od spotova snimljen je na Dominikanskoj Republici gde je Maja sa ekipim koja broji više od dvadeset ljudi boravila sedam dana i da se naslutiti da je tamo pripremila još mnogo toga što će publika tek videti.

A ako je suditi po prvim reakcijama, biće ovo ne samo poklon za godišnjicu koncerta u beogradskoj Areni već i novi uspeh za sve popularniju Maju!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.