ČUVENA SRPSKA GLUMICA BILA JE NA IVICI DA SE UBIJE, A DANAS PUNI 90 GODINA: Mira Banjac prošla je SVE U ŽIVOTU
Foto: Pritnscreen

nije joj bilo lako

ČUVENA SRPSKA GLUMICA BILA JE NA IVICI DA SE UBIJE, A DANAS PUNI 90 GODINA: Mira Banjac prošla je SVE U ŽIVOTU

Iako danas može da se pohvali sjajnom karijerom, čuvena glumica imala je vrlo buran period u svom životu

Objavljeno:

Glumica Mira Banjac danas proslavlja 90. rođendan, a mnogi je pamte po brilijantnim ulogama koje je odigrala u mnogim domaćim filmovima i serijama. Ipak ona koje se sećaju i mlade i starije generacije svakako je uloga Roske u seriji “Porodično blago”

Mira je ulogu lažne proročice toliko maestralno odlgumila, da mnogi ovu seriju pamte upravo po liku Roske.

foto: Printsceren

Ipak, iako danas može da se pohvali sjajnom karijerom, čuvena glumica imala je vrlo buran period u svom životu, kada je čak pomišljala da sebi oduzme život. Razlog tome bio je što je dugovala dosta novca.

- Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da se ubijem. Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel "Metropol", naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole - otkrila je jednom prilikom Mira Banjac, međutim na njenu sreću uskoro je naišla uloga koja ju je spasila svih nedaća.

foto: Pritnscreen

- U jednom trenutku pozvao me je Stipe Delić. Kaže hoće da radim veliku glavnu ulogu. Bila je to čuvena Marija, iz logora, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila! Da umirem - ne bih - rekla je Mira u jednom intervjuu.

foto: Prinscreen

Glumica je sa 24. godine postala majka, kada je rodila sina Branislava Branu, što ju je takođe navelo da kao mlada devojka brzo sazri i bude odgvorna.

- Sve se brzo dešavalo. A onda sam se od muža razvela kad je Brani bilo pet godina. Dok je bio mali, imala sam sreću da mi je majka pružala veliku podršku, a i s bivšim mužem bila sam u dobrim odnosima sve do njegove smrti. U životu dobijamo samo ono što dajemo – rekla je ranije Mira za "Stori" i tom prilikom dodala:

- Pošto sam rano ostala sama sa sinom, ponekad sam mislila da zbog čestih putovanja nisam bila tu kada sam mu bila potrebna. Privatni život uvek gubi. U životu je najvažnije pronaći ravnotežu, znati šta je važno, a šta nije i svoje vreme trošiti samo na bitne stvari. Treba se pravilno rasporediti, ali naravno to nije uvek moguće jer ne zavisi sve od vas. Ali, nažalost, to se nauči tek sa godinama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.