ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE HITNO OPERISANA: Doživela je ISTU NESREĆU kao pre nekoliko godina
Rade Šerbedžija, Foto: Željka Dimić

OTKAZANE SVE PREDSTAVE

ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE HITNO OPERISANA: Doživela je ISTU NESREĆU kao pre nekoliko godina

Potrebna su dva meseca da se ponovo prilagodi opterećenju

Objavljeno:

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija (46), ćerka Radeta Šerbedžije koja je bila u braku sa glumcem Filipom Gajićem, u sredu je hitno operisana i kako prenose hrvatski mediji slomila je kuk. Zbog dužeg oporavka glumice odložena je premijera nove predstave pozorišta Hotel Bulić, "Hedda Gabler", kao i čak tri predstave u njenom matičnom pozorištu ZKM.

Slavi se slaviii..bravo momciii!!! L.M. ❤

A post shared by Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija) on

"Jako nam je svima u pozorištu žao što se Luciji dogodila ova nezgoda, svi su naši članovi ansambla jako povezani s Lucijom i rade na čak tri predstave, ali svima je sada najvažnije da sve prođe u redu i da se Lucija oporavi", rekli su iz pozorišta KZM za hrvatsku "Gloriju".

"Trebalo je da glumi u tri predstave u našem pozorištu, ali ćemo ih otkazati. To su predstave "Eichmann u Jeruzalemu", "Ljudski glas", a duboko je već ušla i u novu predstavu na aktuelnu temu školstva, "Mi i oni", ali sada je Lucijin oporavak na prvom mestu", dodaju u ZKM-u.

Sinoc- sad bidla fotku-malena hvala/ ljubavvvvvv

A post shared by Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija) on

Nezgoda sa slomljenim kukom Luciji Šerbedžiji se dogodila i 2014. godine, usred leta, tokom trčanja na Silbi gde je bila na godišnjem odmoru. Bila je operisana u Klinici za ortopediju u Lovranu i već nakon nekoliko dana počela je da hoda uz pomoću štaka. Lekarska praksa pokazuje da kompletan oporavak i odbacivanje štaka traje oko tri meseca. Sam kuk zarasta oko četiri nedelje, ali dva meseca su potrebna da se ponovo prilagodi opterećenju do kojeg dolazi usled hodanja.

Bonus video

IZVEO JE NA SCENU I ZAPEVAO VERUJEM U LJUBAV: Darko Lazić oduševio publiku u Sava centru!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.