JEZIVA PRIČA IH JE SPOJILA: Ovako su se zavoleli Dragan Jovanović i Branka Pujić! Bila je ZAUZETA, a onda...
Foto: Pritnscreen

ljubavna priča iz horor filma

JEZIVA PRIČA IH JE SPOJILA: Ovako su se zavoleli Dragan Jovanović i Branka Pujić! Bila je ZAUZETA, a onda...

Hjihov brak se uvek uzimao kao jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni

Objavljeno:

Dok su snimali jedan od najjezivijih filmova srpske kinematografije "Sveto mesto", dvoje glavnih glumaca se zavolelo. Ipak, Dragan je Branku primetio i ranije.

Njihova ljubav ima odlike one epske, a njihov brak se uvek uzimao kao jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić ne kriju da su i dalje ludi od ljubavi, a o svom odnosu otvoreno pričaju. Ipak, nekako izmiče činjenica da se Gagi zaljubio u Branku kao i ona u njega, tokom snimanja jednog od remek-dela naše kinematografije, i nepravedno zapostavljenog horor filma Sveto mesto.

foto: Damir Dervišagić

Sveto mesto je jugoslovenski film snimljen 1990. godine koji je režirao Đorđe Kadijević, koji je napisao i scenario prema pripoveci Vij Nikolaja Gogolja.

Ovo je jedan od najvećih horora srpske kinematografije. Priča o čudnoj i nesrećnoj ljubavi mladog bogoslova Tome prema ćerci moćnog feudalca Županskog, predstavlja jednu od značajnijih pripovedaka Nikolaja Gogolja. On je pripovetku Vij napisao još davne 1835. godine.

Branka je tada bila jedna od najpoželjnijih glumica i žena, a Gagi, kao i ona, na početku karijere.

- Istina, prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - rekao je Gagi u jednom intervjuu.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek - ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.