TEŠKO SMO NASTAVILI SA ŽIVOTOM: Živojinoviću su prošli AGONIJU zbog Stefanove OTMICE, a OŽILJCI još nisu PROŠLI!
Foto: Printscreen / Instagram

kao da je juče bilo

TEŠKO SMO NASTAVILI SA ŽIVOTOM: Živojinoviću su prošli AGONIJU zbog Stefanove OTMICE, a OŽILJCI još nisu PROŠLI!

Svim silama se trude da to zaborave

Objavljeno:

Nakon što je vest o otmici Petra Mitrovića (13) tokom vikenda potresla srpsku javnost, suprug poznate pevačice Lepe Brene i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović prisetio se traumatičnog događaja kada su nepoznati otmičari 2000. oteli njegovog tada osmogodišnjeg sina Stefana!

Tog 23. novembra 2000. ispred kuće pevačice i tenisera na Bežanijskoj kosi u Beogradu otet je njihov maloletni sin Stefan Živojinović. Nakon šest dana agonije porodice Živojinović i plaćenog otkupa od 2,5 miliona maraka, njihov mezinac konačno je ponovo vraćen kući. Ipak, teniser u razgovoru navodi da će ovaj ožiljak nositi celog života.

foto: Printscreen / Instagram

- Apsolutno razumem Petrove roditelje. Nažalost, razumem sve kroz šta su oni, kao i njihov dečak, prošli. Moja porodica je preživela isto pre mnogo godina, tačnije 19, i to je nešto jako strašno nakon čega čovek teško nastavi dalje sa životom. Nemam reči za ovo što je preživela ova porodica tokom vikenda. Ovo su jako teške stvari koje je naša porodica takođe osetila na svojoj koži. Ožiljak ostaje do kraja života koliko god mi pokušavali da ne pričamo o tome i da izbegavamo tu temu - kaže Živojinović.

foto: Damir Dervišagić

- Ne daj bože nikome ovako nešto, ali, nažalost, ovakve stvari se dešavaju. Na sreću, mali Petar je pronađen posle dana. Naš Stefan je bio otet šest dana, koliko je ova agonija trajala za celo našu porodicu, tako da je to bilo još gore. Sva sreća da policija radi svoj posao kako treba i da su tako brzo uspeli da nađu dete i uhapse otmičare. Najbitnije u svemu ovome jeste da se dete, kao i naše, vratilo kući živo i zdravo - dodaje Živojinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.