BRAĆA MATIĆ ISPRIČALA KAKO SU IZGUBILI VID: Kada smo se rodili, hteli na nama da rade NEKE EKSPERIMENTE
Saša Matić, Dejan Matić, Foto: Dragan Kadić

OTKRILI ISTINU

BRAĆA MATIĆ ISPRIČALA KAKO SU IZGUBILI VID: Kada smo se rodili, hteli na nama da rade NEKE EKSPERIMENTE

Popularna braća Dejan i Saša Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru. Svi nalazi pokazivali su da je sa bebama sve u redu, a onda je došlo do prevremenog porođaja njihove majke.

Objavljeno:

Bebe su odmah smeštene u inkubator. Nekoliko dana posle rođenja, konstatovano je da su slepe.

Godinama unazad nagađalo se i pisalo o njihovom stanju, te razlozima zbog kojih je došlo do toga i da li neki od njih "ipak može malo da vidi". Konačno, nakon brojnih, po porodicu bolnih nagađanja, braća Matić govore na temu gubitka vida.

foto: Promo

Dejan se nikada nije raspitivao čija je greška u pitanju, ali tvrdi da je nečiji propust razlog što su on i njegov brat slepi.

- To je nepažnja. Sada, koga... Nisam nešto detaljisao i raspitivao se čija. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je rođenje pre vremena. A, da je bila nepažnja, bila je - priznao je Dejan.

foto: Dragan Kadić

I Saša je progovorio o ovoj temi.

Na pitanje da li je istina da je on imao mogućnost operacije i vraćanja vida, ali da zbog Dejana nije to učinio, Saša kaže da je to laž.

- Ma ne, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve ekperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi - kaže Saša.

foto: Filip Plavčić

Kako je naglasio, ovo je poslednji put da priča o tome.

- Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma! Dve najgore teme, one koje najmanje volim su - da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koju su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svetu. Da li sam se ja lečio i kod koga sam se lečio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: "U kom pravcu idete?", a on je rekao: "Koga to zanima osim mene?" - rekao je Saša.

- Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za šta na svetu - zaključio je Matić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.