KIJA I SLOBA SE POTUKLI ZBOG LUNE! MARKO POLUDEO, FRKA NA ŽURKI! Otkrivamo pravi UZROK SKANDALA koji trese Srbiju!
Sloba, Kija, Luna i Marko u ljubavnom četvorouglu, Foto: Aleksandar Stojanović, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO SAZNAJE ESPRESO

KIJA I SLOBA SE POTUKLI ZBOG LUNE! MARKO POLUDEO, FRKA NA ŽURKI! Otkrivamo pravi UZROK SKANDALA koji trese Srbiju!

Sve se izdešavalo pred očevicima!

Objavljeno:

Kristina Kockar i Sloba Radanović su se noćas potukli zbog Lune Đogani, ekskluzivno saznaje Espreso!

Naime, Luna i Sloba su sinoć bili zajedno na jednoj žurki, gde su se cele večeri merkali, iako je Đoganijeva bila sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, koji je zbog toga odlepio i otišao sa slavlja sam.

Marko je cele večeri besneo na Lunu zbog Slobe. Svađali su se naočigled svih, a kada je misica izrazila želju da se fotografiše sa Lunom i Slobom, to je bila kap koja je prelila čašu. Njih dvoje su prišli da se slikaju, a Marko je demonstrativno napustio žurku i otišao kući sam", priča izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

foto: Sonja Spasić

Sloba je na proslavu došao u društvu menadžera Gorana Lečića, kome je Kija sve vreme slala poruke i verovatno je preko njega i saznala šta se dešava na žurki. Pukla je kao i Marko koji se zbog Slobe posvađao sa Lunom, pa ju je očito ljubomora vodila do njegovog stana gde je usledio i konačni obračun sa Radanovićem, zaključuje Espresov izvor dobro upućen u sve.

#topciderac #pink #25years @slobaradanovic #beograd

A post shared by Goran Leka Lecic (@goran_lecic_leka) on

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Lunom, ali je ona odbijala pozive.

Prethodno je izjavila za medije da se sprema na trening kako bi bila još bolja riba i čudila se kakve veze sa njom ima incident koji se dogodio između Kije i Slobe. Međutim, ispostavilo se da je ona uzrok svađe bivših su upružnika, kao što su ona i Sloba uzrokovali njenu svađu s Markom.

SVI KOLEKTIVNO SMO SE POSVAĐALI

Marko je hteo da krenemo odmah, a Luna je odugovlačila

Lunin i Markov prijatelj Pavle Jovanović potrvrdio je za naš portal da su se posvađali na žurki, ali je pokušao da prikrije da je do toga došlo zbog Slobe.

Mi smo se svi kolektivno svađali na žurki oko toga gde ćemo posle, jer je trebalo da idemo u kafanu u kojoj sam ostavio rezervaciju! Marko je hteo da krenemo odmah, a Luna je sve vreme govorila još 15 minuta, još 15 minuta...", rekao je Pavle Jovanović, koji je bio u društvu sa njima, negirajući ono o čemu su svi prisutni na proslavi svedočili:

Nije bilo slikanja sa misicom i nije Marko otišao bez Lune.

Last night ? @marko.miljkovic brate nek je sa srecom @sikter52 ???

A post shared by Pavle Jovanovic (@pavlejovanovic.official) on

On ima svoju verziju susreta bivših ljubavnika:

Sloba je prišao za naš sto da se pozdravi sa mnom. Bio je sa svojim menadžerom, a Luna i Marko su bili okrenuti leđima dok je on pričao sa mnom", zaključio je Pavle za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.