SLOBA POLUDEO ZBOG PRIČA KOMŠILUKA: Idite sad kod komšinice! Zbog Kije se više ŽENITI NEĆU! Ona me je ZVALA jutros!
Sloba Radanović odlepio što ga komšije špijunirao, Foto: Aleksandar Stojanović

BESAN

SLOBA POLUDEO ZBOG PRIČA KOMŠILUKA: Idite sad kod komšinice! Zbog Kije se više ŽENITI NEĆU! Ona me je ZVALA jutros!

Nakon što ju je prijavio policiji, potpuno obrnuo ploču! Sad mu je komšiluk kriv

Objavljeno: 14:34h

Nakon što su domaći mediji preneli da je oko 5 sati ujutru Slobodan Radanović prijavio policiji da je u njegov stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretirala, ekipa Espresa je otišla na lice mesta.

Komšinica koja je novinarima otkrila da ovo nije prvi incident između Slobe i Kije o čemu je Espreso pisao, a možete pročitati priču OVDE, krenula je da se suoči sa Slobom i našom ekipom ispred njegovih vrata.

Ipak kada smo stigli do vrata Radanovića, komšinica se predomislila i ostala u liftu, a Sloba je bio vidno revoltiran zbog priča koje kruže u komšiluku, besan i na novinare:

Idite kod komšinice! Ja se više ženiti neću", besno je rekao negirajući da je uopšte bilo tuče, iako nož kojim ga je navodno napala Kija nije dao našoj ekipi da slika, čime je potrvdio da je incidenta ipak bilo.

foto: Aleksandar Stojanović

Radanović je sve vreme veoma kontradiktoran u izjavama, a uzrok tome je verovatno i pritisak koji sve vreme na njega vrši Kockareva.

Njih dvoje imaju zajedničkog menadžera. Oni svi rade zajedno da zataškaju ovaj skandal. Kija ga je lično zvala jutros i pritiska ga da novinarima kaže da se ništa nije desilo. On je sluđen i zato čas govori jedno, čas drugo", tvrdi izvor koji je dobro upućen u celu situaciju.

Inače, kako su mediji preneli, policijska patrola je odmah nakon Slobinog poziva došla do njegovog stana.

Za sada je utvrđeno da su se Kristina i Slobodan prvo svađali, a zatim potukli. Slobodan ima ogrebotine, a Kristina crvenilo i žalila se u bol u nozi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.