ANABELA U VEZI SA STARIJIM GOSPODINOM IZ INOSTRANSTVA?! Zbog njega napušta Srbiju! Ne može dugo BEZ MUŠKARCA!
Anabela Atijas, Foto: Sonja Spasić

ZVEZDE

ANABELA U VEZI SA STARIJIM GOSPODINOM IZ INOSTRANSTVA?! Zbog njega napušta Srbiju! Ne može dugo BEZ MUŠKARCA!

Opekla se i sada će igrati polako

Objavljeno: 16:14h

Pre mesec dana, pevačica Anabela Atijas razvela se po drugi put, pa je posle sedam godina ljubavi sa bosanskim biznismenom Andrejom Atijasom ponovo singl. Šta je čeka i kada će se na vidiku pojaviti novi muškarac, za VIP magazin je otkrio astrolog Dušan Veličković.

foto: Dragana Udovičić

- Anabela je borac, te će i ovaj ljubavni krah podneti na nogama. Ona je rođena 1975, a ta godina je veoma posebna za žene u znaku Vodolije. Naime, njoj je kuća braka u znaku Raka, a to znači da joj je ljubav bolna tačka. Ona je napaćena duša jer brak sa Gagijem nije bio nimalo lak, a ni brak sa Andrejom joj nije doneo sreću. Anabela je školski primer prevarene žene, i to dva puta. Ona je naivna i veruje u sve što joj se kaže, te je tako prošla i s Atijasom. Prema njenim zvezdama, njihov brak je bio na klimavim nogama već dve godine, ali ona nije imala snage da ga okonča - kaže Veličković i dodaje da bi za pevačicu najbolje bilo da ode iz zemlje na neko vreme.

foto: Sonja Spasić

- Anabela nije za Bosnu, ali nije ni za Beograd. U našoj prestonici je vodila turbulentan život, a njoj je sada potreban mir i staložen i zreo muškarac. Njen bivši muž joj nije pružao ni sigurnost i podršku koja joj je bila potrebna, a on i nema novca da je izdržava, zato je prešao na nešto mlađe. Ali pevačica će i to podneti na nogama i vrlo brzo će naći novu ljubav. Naime, ona će već za mesec dana upoznati muškarca sa kojim može da izgradi lepu budućnost. Njen novi dečko neće biti iz naše zemlje, nego iz neke skandinavske zemlje. Ukoliko je opčini, ona će napustiti zemlju i krenuti s njim. Takođe, ukoliko ta ljubav ne bude jaka, njoj stoji romansa u 2020. godini - tvrdi astrolog za VIP magazin i kaže da zvezda devedesetih godina neće ući brzopleto u još jedan brak.

foto: Dragana Udovičić

- Anabela neće srljati u još jedan brak, opekla se i sada će igrati polako. Mada žena Vodolija, kojoj su tri glavne planete Venera, Sunce i Merkur, ne može dugo bez muškarca - tvrdi Veličković.

Bonus video

STANIJA POLAKO POSTAJE CRNOGORSKA SNAJKA: Starleta sa Markom ludovala na SVADBI, pa se uputili na OSTROG! Evo šta tamo radi RIJALITI PAR!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.