UDOBNA KOŽNA OBUĆA ZA PRAVE MUŠKARCE: Italijanski stil koji obara s nogu!
Foto: Promo

sjajni predlozi

UDOBNA KOŽNA OBUĆA ZA PRAVE MUŠKARCE: Italijanski stil koji obara s nogu!

Predstavljamo vam neke modele fantastične 100% kožne italijanske muške obuće u kojoj će vam biti udobno, a pritom ćete biti stilizovani i spremni za svaki događaj

Objavljeno:

Odavno je poznato da muškarci vole da odlažu odlazak u kupovinu, a i kada odu gledaju da to završe što je brže moguće.

Prvi par pantalona, majice, košulje, patika koji im se svidi i koji im odgovara kupuju i ne razmišljaju dalje. Međutim, žene su totalna suprotnost - žele da imaju za svaku priliku šta da obuku i obuju, pa tako žele i za svoje muškarce.

Jedna od velikih prednosti online kupovine je ta što sve što vam se dopada možete naručiti iz fotelje, ili još bolje - kreveta!

Predstavljamo vam neke modele fantastične 100% kožne italijanske muške obuće u kojoj će vam biti udobno, a pritom ćete biti stilizovani i spremni za svaki događaj. I Vi I Vaša lepša polovina ćete biti oduševljeni!

Ukoliko ste ljubitelj patika, predstavljamo vam fantastičan model Cruz 71 koji je dostupan u kombinaciji crne, sive i zelene boje, kao i u klasičnoj crno - beloj kombinaciji. One su poluduboke, te su savršene za predstojeću sezonu, vrlo efekte i lako uklopive. Mogu biti vaše za samo 5.990 rsd, a možete ih naručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Model Madrid Filip 1 predstavlja kombinaciju udobnosti, stila i efeknosti. Poluduboke patike sa zvezdom i malim rajsfešlusom sa strane su pravi hit ove jeseni. Mogu biti vaše po ceni od samo 6.990 rsd, a možete ih naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog ranog dana.

foto: Promo

Ukoliko tražite poluduboke cipele, predstavljamo vam model Bruger 300. Udobne, kežual, ali i efektne, dostupne su u krem/braon, bordo, sivoj i crnoj boji, a po sjajnoj ceni od samo 4.990 rsd mogu biti vaše! Poručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Jedan od mnogima omiljenih modela jeste Madrir Chelsea 400. One su elegantne, efekte, veoma udobne i dostupne u sivoj, braon i tamno teget boji. Ovaj fantastični model može biti vaš za samo 6.990 rsd, a možete ga poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko želite da uvek budete elegantni i primećeni, onda je model Champignon Monk 1218 za vas! On je dostupan u teget i braon boji, a može biti vaš za samo 7.990 rsd! Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Jedan od najtraženijih modela je Champignon 09 463, koji je vrlo modernog dizajna, elegantan, idealan za svaku generaciju. Ovaj sjajni kožni model možete videti u teget ili braon boji, a porudžbinu možete izvršiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.