SORAJA VADI SILIKONE?! Starleta želi da se vrati PRIRODNOM IZGLEDU! Kad čujete koliko je OPERACIJA imala ZANEMEĆTE!
Soraja Vučelić, Foto: Pritnscreen

shvatila da je preterala sa operacijama

SORAJA VADI SILIKONE?! Starleta želi da se vrati PRIRODNOM IZGLEDU! Kad čujete koliko je OPERACIJA imala ZANEMEĆTE!

Ona se očigledno ipak najviše pokajala zbog ogromnih silikona u grudima

Objavljeno:

Soraja Vučelić (32) rešila da izvadi sve silikone! Starleta, koja je prvi put ugradila implantate u grudi sa 17 godina i sa trojke dogurala do jake šestice, želi da vrati prirodan izgled! Nakon što smanji dekolte, vratiće stari izgled i usnama.

Ima 550 kubika

Ona se očigledno ipak najviše pokajala zbog ogromnih silikona u grudima, pa će uskoro ponovo otići pod nož.

#action ?‍♀️

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана

"Soraja već duže vreme želi da izvadi silikone, jer usvetu postaje trend prirodan izgled. Jaka i napadna šminka više nisu u modi, a kamoli silikoni, koje su starlete ugradivale po celom telu. Sve više Sarinih prijateljica vraća prirodan izgled, pa je i ona odlučila da to uradi", rekao je izbor blizak starleti.

Soraja je do sada imala pet operacija i svaki put je stavljala sve veće silikone, pa tako danas u grudima ima 550 kubika. A obim grudi joj je čak 104 centimetra!

-Soraja je ranije volela da ima što veće grudi, zato se toliko često operisala. Pošto joj je poprsje ogromno, ona će istovremeno morati i da smanjii da zategne grudi, odnosno da joj hirurg odstrani višak kože. Medutim, ni posle tog zahvata ona neće biti potpuno prirodna, već će morati da ugradi manje silikone kako bi joj grudi imale lep oblik. Ta operacija će je koštati oko 4.000 evra priča naš sagovornik.

Osim iz grudi, starleta je rešila da vadi i silikone iz usana, jer smatra da je i tu preterala.

"Ona je jednom već smanjivala usne, ali neprimetno, ali sada će potpuno da izvadi silikone priča naš izvori dodaje da će tu biti kraj Sorajinim operacijama.

"Iako su mnogi ubedeni da ona ima silikone i u guzi, istina je da su za njenu zadnjicu služni genetika i naporni treninzi.

Ide u Tursku

Kako saznajemo, ove operacije Sara neće moći da uradi u Srbiji jer joj je i dalje zabranjen ulazak. Ona će otići pod nož u Istanbul, koji je zaslužan i za sve operacije Sorajine najbolje prijateljice Ane Korać, prenose mediji.

Vučelićeva je potvrdila da se sprema za promenu izgleda.

"Već sam razgovarala sa svojim doktorom i uskoro bi trebalo da odem da obavim sve preglede i analize. Zasitila sam se silikonskih grudi! To je bila mladost-ludost! Ljudi imaju predrasude prema devojkama sa silikonima. Ne vide naše druge kvalitete jer gledaju samo fizički izgled. Zato se vraćam prirodnom izgledu!

Bonus video:

(Espres.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.