NAJVEĆE ISPALE U FOTOŠOPU: Ove poznate dame su se ZAIGRALE! Vrat kao kod ŽIRAFE, noge druge 3 metra, iskrivljen zid
Poznate dame svakodnevno su aktvine na društvenim mrežama, Foto: Printscreen

šou!

NAJVEĆE ISPALE U FOTOŠOPU: Ove poznate dame su se ZAIGRALE! Vrat kao kod ŽIRAFE, noge druge 3 metra, iskrivljen zid

Peglanje lica, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka je postao pravi hit

Objavljeno:

Poznate dame svakodnevno su aktvine na društvenim mrežama, gde objavljuju svoje fotografije, ali pre toga, ih dobor obrade u fotošopu.

Peglanje lica, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka je postao pravi hit, a najgore što može da se desi je da naprave grešku i objave sliku.

S obzirom na to da imaju veliki broj fanova i pratilaca, tako se njihov blam razglasi munjevitom brzinom. Maja Nikolić, Soraja Vučelić i Zorannah su samo neke od domaćih zvezda koje su uhvaćene na delu kada su obrađivale slike.

Maja Nikolić se u više navrata ispalila posle fotošopiranja. Naime, ona je na jednoj fotografiji suzila struk, a tom prilikom iskrivila ogradu, što veštom oku nije moglo da promakne.

foto: Printscreen

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, veoma vodi računa kada je kačenje fotki na Instagramu u pitanju. Iako brine o svakom detalju kada obrađuje fotografiju, ona se više puta našla na meti negativnih komentara. Tako su ovog puta njeni pratioce primetili da je povećala zadnjicu.

foto: Pritnscreen

Isto to učinila je Stanija Dobrojević. Starleta je poznata po svom zgodnom telu, ali očigledno da nije zadovoljna, te je ipak malo povećala guzu.

foto: Printscreen

Soraju su fanovi prozivali da izdužuje noge u fotošopu, što se na ovoj fotografiji može i videti.Vučelićeva pored toga koristi razne filtere, a tek kada dobro obradi fotku, onda je objavljuje na društvenu mrežu Instagram.

foto: Instagram

Na jednoj od poslednjih slika je toliko izdužila vrat, da su se fanovi našalili da je poput žirafe.

foto: Pritnscreen

Dara Bubamara u poslednje vreme sve češće obrađuje fotke, ali čini se da to nevešto radi, jer je svaki put provaljena. Na ovoj fotografiji se "igrala" sa strukom i stomakom, te je pomerila pupak.

foto: Printscreen

Sandra Obradović je tokom poslednjih nekoliko godina znatno promenila izgled. Ipak, pored operacija i ostalih promena, Sandra i dalje obrađuje fotografije, a usput stigne da iskrivi sve što se nalazi u njenoj blizini.

foto: Pritnscreen

Nikolina Pišek se izblamirala pre nekoliko godina, kada je prilikom "sređivanja" struka povećala ruku.

foto: Instagram

Nataša Kojić se u više navrata blamirala, a ovo je samo jedna od tih fotografija. Ona je potpuno iskrivila planinu koja se nalazila u njenoj pozadini.

foto: Pritnscreen

Bivša zadrugarka Ana Korać takođe je poznata kao neko ko voli da fotošopira svoje fotke. Na jednoj koja je nastala prošle godine, Ana je tolikop suzila struk da su se njeni pratioci zabrinuli da nije na pragu anoreksije.

foto: Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.