DARKO LAZIĆ ĆE POSLE 3 MESECA DA OKUPI SVOJU DECU: To mu je bila NAJVEĆA ŽELJA, a zbog ovog se nije OSTVARILA pre
Darko Lazić je pre tri meseca dobio sina Alekseja, Foto: Printscreen

detalji prvog susreta

DARKO LAZIĆ ĆE POSLE 3 MESECA DA OKUPI SVOJU DECU: To mu je bila NAJVEĆA ŽELJA, a zbog ovog se nije OSTVARILA pre

Biće najsrećniji otac tek kada njegova ćerka Lorena upozna mlađeg brata.

Objavljeno:

Folkeru Darku Laziću ispunila se jedna od najvećih životnih želja kada mu je pre tri meseca verenica Marina Gagić podarila sina Alekseja. Međutim, kako je istakao, biće najsrećniji otac tek kada njegova ćerka Lorena upozna mlađeg brata.

foto: Kurir

Lazić je otkrio zbog čega je Lorena morala da sačeka skoro tri meseca da bi upoznala brata, ko mu je u najtežim trenucima bio najveća podrška.

- Aleksej je super, samo ručka i spava, mirna je i dobra beba. Ćerku Lorenu dugo nisam video, ona je trenutno u Užicu kod babe i dolazi uskoro. Mnogo mi nedostaje i jdva čekam da je vidim - rekao je Lazić za „Alo!“ i otkrio zbog čega Lorena još nije videla brata.

- Nisam hteo da Alekseja prvi put vidi putem video-poziva. Jedva čekam da dođe kod nas i da se njih dvoje lepo upoznaju - ispričao je Darko i otkrio da otkako je dobio sina isključivo sluša muziku za decu.

foto: Damir Dervišagić

- Kod nas u kući je uvek uključen „Bejbi TV“ i svaki dan slušam dečje pesmice, ali ne mogu da vam kažem koja mi je omiljena jer ih ima mnogo - rekao je Darko kroz smeh i dodao da mu je porodica bila najveća podrška u najtežim trenucima.

- Moja porodica mi je najveća podrška, ćerka Lorena i sin Aleksej, Marina i moja majka. Mnogo mi znači i podrška bliskih prijatelja - kaže Darko.

- Morali su da ostanu kod kuće zbog bebe, a to je bio moj najveći koncert, pa verujem da sam zbog toga bio uzbuđen. Nikada nisam imao nikakve rituale pred nastup, već bih uvek samo izašao na scenu i dao sve od sebe - ispričao je Lazić na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.