ON JE NAJBOLJI FRAJER MEĐU DECOM POZNATIH: Sin Natalije i Sanija Trik FX je SAN SNOVA! Svaka bi ga devojka poželela
Natalija i Sani Trik FX, Foto: Printscreen

LEP KAO SLIKA

ON JE NAJBOLJI FRAJER MEĐU DECOM POZNATIH: Sin Natalije i Sanija Trik FX je SAN SNOVA! Svaka bi ga devojka poželela

On je posebno aktivan u teretani, gde je uspeo da iskleše nadmoćno telo prekriveno mišićima

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih denserskih parova na našoj estradi, Natalija i Sani Trik FX, posebno je ponosan na svog sina Dejana, koji je slika i prilika svog poznatog oca.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak nije odlučio da pođe stopama svojih roditelja, ali je, kao i oni, u izvanrednoj formi i sport zauzima veoma važno mestu njegovom životu.

foto: Printscreen/ Instagram/ willpower159

On je posebno aktivan u teretani, gde je uspeo da iskleše nadmoćno telo prekriveno mišićima, a često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli fotografije i snimke nastale tokom treninga ili demonstrira snagu koju je izgradio vežbanjem.

Takođe, on je svojevrsni motivator koji pokazuje svojim pratiocima da mogu sa svojim telom da urade baš sve što požele ukoliko se dovoljno potrude.

foto: Printscreen/ Instagram/ willpower159

Najzanimljivije od svega je to što je Dejan pre samo nekoliko godina kuburio s kilogamima, a potom je promenio način života i uspeo da izvaja telo kojim može da parira najpoznatijim svetskim modelima.

Bonus video

JELENA ILIĆ OBJAVILA INTIMAN TRENUTAK SA MARINKOVIĆEM! GRLE SI I VOLE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: KLALA ga je u rijalitiju, SUROVO ostavila, pa PONOVO PRIDOBILA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.