ZAMALO MI NE PRIZVA POPA: Željko Mitrović PAO u Nici! Evo šta ga je umalo KOŠTALO ŽIVOTA (VIDEO)
Željko Mitrović imao nezgodu na odmoru, Foto: Instagram

za dalku se spasao

ZAMALO MI NE PRIZVA POPA: Željko Mitrović PAO u Nici! Evo šta ga je umalo KOŠTALO ŽIVOTA (VIDEO)

Kamerom je zabeležio svoju rizičnu noćnu vožnju

Objavljeno:

Medijski mag Željko Mitrović ne prestaje da izaziva veliku pažnju svojih pratilaca na Tviteru. Naime, vlasnik televizije Pink napravio je spravu koja migavce pali namigivanjem i posle nekoliko neuspenih pokušaja napokon je uspeo da je pokrene. Konačno je bio spremam za start, što ga je vidno obradovalo, pa je kamerom zabeležio svoju noćnu vožnju ulicama Nice. Željko je kupio polovan Hoverbord za 70 evra i od njega napravio svoje prevozno sredstvo. Uzalud je pokušao da objasni ćerki Andrei da "dobra ideja vredi više od dobrog Ferarija", ali ga je ta ideja umalo koštala povreda.

Ova raspala trokolica što je sklepah od osedlanog i omamuzanog Hovera, kome do juče tepah sa "Ferari" zamalo mi sinoć ne prizva popa, zato ga sad nategnuh na max brzinu da shvati ko je koga napravio!

Vlasnik TV Pink je onda objasnio da nije važno što je pao. Već pune tri decenije moj privatni život je isti, pomalo detinjast ali ipak moj i onakav kakav sam izabrao da živim, jedina novina u mom životu su društvene mreže od kojih nemam šta da krijem! PS. Nije važno koliko si puta pao u životu, već koliko si se puta razbio kao bambus!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.