JAMI NAJSTRAŠNIJE OPLELA PO CECI: Mora nekako da ODRŽI IME ZVEZDE pa je PRIRODNO od ružnog PAČETA postala LABUD
Svetlana Ceca Ražnatovic i Jasna Milenković Jami, Foto: Printscreen

NOVI ESTRADNI RAT

JAMI NAJSTRAŠNIJE OPLELA PO CECI: Mora nekako da ODRŽI IME ZVEZDE pa je PRIRODNO od ružnog PAČETA postala LABUD

Ja sam najgora od svih pevačica, razapeta sam iako nikada u životu nisam uradila nijednu estetsku operaciju

Objavljeno:

Jasna Milenković Jami, devedesetih je važila za jednu od najlepših pevačica na našim prostorima. Poslednjih godina našla se na meti mnogobrojnih kritika da je preterala sa estetskim korekcijama, da se izobličila i da više ne liči na sebe.

foto: Printscreen

-Ja sam najgora od svih pevačica, razapeta sam iako nikada u životu nisam uradila nijednu estetsku operaciju. Ja padam u nesvest od vakcine. Sramota me je više da slušam o estetskoj hirurgiji jer se moje koleginice koje su imale 300 operacija dižu u nebesa i priča se kako ne stare, kako je to magija, a ja znam da spavaju u ordinacijama i da se kasape od jutra do sutra - kaže Jami.

Na pitanje na koga konkretno misli odgovorila je sledeće:

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

-Najveće zvezde kod nas, znate vi sve, znate tih nekoliko imena koja se obrću, ali niko to ne spominje. O tome se ćuti i to se krije jer mora da se održi ime najveće zvezde, da ispadne kako je ona prirodnim putem od ružnog pačeta postala labud -

Naravno svi su odmah shvatili da se prethodno izrečeno odnosi na Cecu, na koju je kivna već godinama jer je album koji su joj uradili Marina Tucaković i Futa na kraju pripao Ražnatovićki, te se Jami nadovezala:

??

Објава коју дели Jasna Milenkovic Jami ??????♋? (@jamiofficial) дана

- Neću da kažem jer vi ste ti koji njih nunate, a ja gorim na lomači godinama. Ja nikome nisam otela muža i stvarno mi nije jasno zbog čega plaćam ceh. Čiji ceh i zašto, nemam pojma. Niko neće otvoreno da mi kaže zašto je Jami na stubu srama, zašto sam se najviše izoperisala i zašto sam najgora od svih koleginica. Ja se zato i ne družim sa estradom. Ja se družim sa ljudima koji su iz grada. Možda zvuči prepotentno, ali ja sam prava centrašica, živim u centru grada, sama sam kupila stan tamo gde sam odrasla i gde mi je mesto - izjavila je Jami za "Svet".

Bonus video

(Esporeso.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.