SVOJOM LEPOTOM SU OČARALE SVE U VELIKOM BRATU! Surova ISTINA o nestanku sestara, razvodi i TRAGEDIJE
Tina Šegetin, Foto: Printscreen

KAKVA RIBA!

SVOJOM LEPOTOM SU OČARALE SVE U VELIKOM BRATU! Surova ISTINA o nestanku sestara, razvodi i TRAGEDIJE

Sećate li se Tine i Barbare iz "Velikog brata", bliznakinja koje su svojom lepotom zaludele Srbiju. One su potpuno nestale iz javnosti, a njihovi životi su danas potpuno drugačiji. Posebno Tinin.

Objavljeno:

Naime, ona se, prema informacijama hrvatskog portala "24 sata.hr" razvela posle samo godinu i po dana braka u kojem je bila sa Crnogorcem Racom Jovanovićem.

- Već tri meseca ne živimo zajedno. Za to vreme predali smo papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, nisu nam se slagali karatkeri i razmišljanja, a dolazimo iz dve različite sredine - rekla je Tina za portal "24 sata.hr" i poručila je da je ona bila inicijator razvoda.

Nakon svega iz rodne Makedonija preselila se u Beograd.

foto: Printscreen

- Sad sam u Beogradu, gde živim sa sestrom Barbarom i majkom Jasenkom. Bila sam sa sestrom i prijateljicom na letovanju u Crnoj Gori, odmarale smo mozak - otkrila je Tina.

Ona je navela i da sa sestrom radi na nekom novom projektu o kojem ne želi preterano da priča, a kaže da joj brak nije poljuljao planove.

?@sanjabmakeup

A post shared by Tina Šegetin ? (@tinasegetin) on

- Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lepo je da smo se rastali na civilizovan način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uleteli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu da popijem kafu kada se sretnemo na ulici – kaže Tina.

Inače, Tina je tokom boravka u "Velikom bratu" bila bliska sa pobednikom te epizode Darkom Petkovskim zvanim Spejko sa kojim je potom bila u kratkoj vezi.

Spejko je čak bio i na njenoj svadbi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.