MLADIĆ POSTAVLJA SLIKE NA KOJIMA SE KASAPI ZBOG DŽEJLE RAMOVIĆ: Ako se ne UPOZNAM sa njom, nastaviću da se SEČEM!
Foto: Printscreen

MANIJAK!

MLADIĆ POSTAVLJA SLIKE NA KOJIMA SE KASAPI ZBOG DŽEJLE RAMOVIĆ: Ako se ne UPOZNAM sa njom, nastaviću da se SEČEM!

I to što sa 17 godina nikad nije imala dečka, meni daje za pravo da mislim da možda čeka nekoga kao što sam ja

Objavljeno:

Pre nepunih mesec dana na društvenim mrežama kružio je snimak„iskasapljenog“ mladića koji se navodno isekao zbog Džejle Ramović.

Uznemirujuće fotografije mlađeg muškarca izazvale su strah kod Džejlinih fanova, nakon što je anonimni mladić poručio da će se za svako Džejlino nejavljanje više i više rezati.

foto: Facebook

No, međutim, pre nekoliko dana medijima se javio izvesni Koki koji se predstavio kao mladić sa slike koji je bolesno opsednut Džejlom.

S obzirom da su su kružile priče kako sva ta priča nije istinita, te da se ne zna ko stoji iza ovog profila usled čega je verodostojnost došla u pitanje. No, on je rekao da je sve i istina i da je zaljubljen u Ramovićku.

foto: Facebook

-Ne bih da kažem ime, ali evo daću nadimak zovu me Koki, imam 22 godine i moj yt kanal se zove „džejla is number one“- započeo je priču Koki i dodao:

-Ja bih da se upoznamo ako ona hoće, ali znam da se plaši da joj to ne utiče na popularnost i karijeru, al verujem da ona bar u sebi tajno želi da me upozna, makar bilo to čisto iz radoznalosti.

Kaže da je prvi put vidio 2013 godine.

foto: Facebook

-Kao što sam rekao prvi put sam je video 2013 godine ali nisam obratio preveliku pažnju, onda 2014 godine na proleće opet sam pročitao neki tekst o njoj i gledao sam njene nastupe, ali nisam hteo da joj pišem jer je bila jako mlada. Nakon toga počeo sam da pratim Zvezde Granda i 2017 poslao sam joj poruku i nakon mesec dana dobio sam odgovor : „Ne“. I sve to me ne znam kako nateralo da pomislim da je nešto moguće.

foto: Nemanja Nikolić

Zimus 2018 godine opet sam joj slao poruke i ona na moju radost prihvatila je razgovor, i uvek sam video ono seen, i tako sam mislio da se i ona interesuje tad sam uradio nesto s čime sam je možda povredio, slikao sam se sa očevim prstenom na desnoj ruci i poslao sam joj sliku tad me je blokirala, možda sam pogrešio. Od tada mi nije ništa odgovorila, a nije rekla odlučno da je ne zanimam.

I to što sa 17 godina nikad nije imala dečka, meni daje za pravo da mislim da možda čeka nekoga kao što sam ja, koji bi uradio sve radi nje i ne samo rečima, već bi pokazao zaista tako - završio je priču za Express očigledno momak koji treba da potraži stručnu pomoć.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Expresstabloid.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.