ANABELA NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU SPOTA! Urlana na Marka da će Luni upropastiti KARIJERU, DRAMA se nastavlja...
Anabela, Luna i Marko, Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

NE PRESTAJE DA SE MEŠA

ANABELA NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU SPOTA! Urlana na Marka da će Luni upropastiti KARIJERU, DRAMA se nastavlja...

Anabela je pobesnela i odmah uzela telefon te pozvala Miljkovića da mu očita lekciju

Objavljeno:

U medijima se već neko vreme spekuliše o tome da Anabela Atijas ne podržava vezu i pomirenje kćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Izašao je intervju Markove majke, Nedeljke koja je navodno rekla da misli da Anabela ne voli njenog Marka i da će njemu i Luni uništiti vezu, a Marko je sve ovo demantovao juče na svom Instagram profilu.

foto: Printscreen

Nakon toga se oglasila i Anabela koja je trenutno na letovanju i rekla da ona nema ništa protiv ove veze i da voli svoje dete, što morate priznati i ne zvuči prilično ubedljivo.

foto: Printscreen

Kako piše časopis "Star" sve je počelo na snimanju Luninog spota, kada su se tu okupili Gagi, Marko i Adam Đogani i svi su imali sugestije za Lunu, ali i gomila novinara, jedino je falila Anabela.

foto: Printscreen, Espreso

Gagi je pokušao da sugeriše ekipi i dao im je saveto oko spota, ali su mu diskretno dali do znanja da pomoć nije potreban. Luna je želela da svim novinarima odgovori na pitanja, ali se Marko umešao i prekinuo intervjue, zbog čega je Đoganijevoj bilo neprijatno.

foto: Printscreen

Kada je Anabela čula kako se Marko ponašao i da menadžer kojeg je angažovala takođe nije bio prisutan, pobesnela je. Ona je odmah uzela telefon i pozvala Marka da mu kaže da se ne meša jer će Luni upropastiti karijeru. Posebno je bila besna i vikala jer Marko glumi menadžera Luni.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.