SMETAJU VAM PSOVKE BAKE PRASETA? Ova jutjuberka radi nešto MNOGO GORE! Da li vam je PSOVANJE i dalje GLAVNI PROBLEM
Dunja Jovanić i Bogdan Ilić, Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Youtube

ne ugledajte se na nju

SMETAJU VAM PSOVKE BAKE PRASETA? Ova jutjuberka radi nešto MNOGO GORE! Da li vam je PSOVANJE i dalje GLAVNI PROBLEM

Svakako da je ovo što jutjuberka radi i više nego loš primer mnogobrojnoj deci koja verno prate svaku njenu objavu

Objavljeno:

Ranije generacije svoje uzore tražile su u pevačima, glumcima i sportistima, dok su sada stvari malo drugačije. Zvezde i uzori današnjih tinejdžera su sve popularniji jutjuberi i influenseri.

Najpopularniji balkanski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, na stalnoj je meti kako medija tako i roditelja svojih fanova. Pored svih dobrih stvari koje ovaj momak radi, najviše svakodnevnih osuda dobija zbog svog rečnika, koji svakako nije za pohvalu.

foto: PRINTSCREEN YOUTUBE/BAKA PRASE

Jedna od uticajnijih jutjuberki u Srbiji je i Dunja Jovanić, poznatija kao Fešn Beba, koja na društvenoj mreži Instagram ima preko 170.000 pratilaca, prepoznatljiva je po čestim javljanjima iz svojih kola u kojima dok vozi peva, pozira, komentariše, priča sa kamerom i na sve moguće načine privlači pažnju. Na sve to ova lepa influenserka vrlo često zaboravi ono najbitnije, a to je da veže pojas!

Pre nekoliko dana, vozila se sa svojom najboljom drugaricom Sarom Jovanović i kako ih je u jednom trenutku poneo novokomponovani hit počele su da pevaju, igraju i unose se u kameru, što su odmah objavile na Instagramu. Naravno opet im je promaklo da vežu pojas!

foto: Printscreen/iamfashionbabe

Koliko sve ovo što rade može da bude opasno kako za njih tako i za druge učesnike saobraćaja, suvišno je i govoriti.

foto: Printscreen/iamfashionbabe

Ako ste pomislili da smo prestrogi i da se svakome, iako to ne bi smelo, ponekad desi ovakav propust, nismo! Ovoj devojci se to dešava prečesto!

Pogledajte samo neke od mnogobrojnih situacija u kojima se Dunja vozi bez pojasa i sve to uredno kači na svoj instagram profil.

1 / 11 Foto: printscreen/imfashionbabe

Svakako da je ovo što Jovanićeva radi i više nego loš primer mnogobrojnoj deci koja je prate i ugledaju se na nju. Nepoštovanje saobraćajnih propisa je novčano kažnjivo a čak i da to zanemarimo postoji ono mnogo bitnije, taj pojas je nebrojano puta prilikom saobraćajnih nezgoda spasao živote putnicima.

Nije nam jasno zašto joj pojas baš toliko smeta, možda brine da će izgužvati svoj autfit koji treba da uslika? Ali zašto bi jer kako i ona sama kaže, nije život instagram, zar ne?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.