BOJANA RISTIVOJEVIĆ IDE POD NOŽ?! Volimo je zbog PRIRODNOSTI, a ona hoće SILIKONE?! Otkrila da li će KOD PLASTIČARA
Bojana Ristivojević, Foto: Nemanja Nikolić

JEDNA OD RETKIH

BOJANA RISTIVOJEVIĆ IDE POD NOŽ?! Volimo je zbog PRIRODNOSTI, a ona hoće SILIKONE?! Otkrila da li će KOD PLASTIČARA

Ona otkriva da se još uvek nije pojavio onaj pravi

Objavljeno: 13:01h

Bojana Ristivojević govorila je da želi da ugradi silikone u grudi, ali se iz jednog razloga ipak predomislila.

Voditeljku često hvale zbog prirodnog izgleda, a ona je rešila da tako i ostane.

- Volim da nosim kratke suknje i šortseve, naročito leti. Super se osećam u takvim kombinacijama jer sam mršavica i sve to umem da iznesem da ne izgleda vulgarno - kaže Bojana i dodaje da na sebi ništa neće menjati:

foto: Printscreen Instagram

- Ništa ne bih menjala na sebi, meni i veštačke trepavice kada stavim budu naporne pa jedva čekam da ih skinem. Veštačke nokte izlomim posle nekoliko dana. Jedno vreme sam razmišljala o silikonima ali onda sam shvatila da bi to bilo pogubno jer ako mi se ne svide, šta da radim? Kako da ih odmah vadim? Volim svoj prirodan izgled i ne mislim da bih bila srećnija da imam veće usne, grudi ili zadnjicu. Sreća je u nama, a ne u haljinama i silikonima, peticama, šesticama, osmicama, do kog broja to već ide jer to ne znam, ja nosim najmanji.

Iako joj se muškarci udvaraju na svakom koraku, Bojana vešto čuva svoj privatan život. Ona otkriva da se još uvek nije pojavio onaj pravi.

foto: Damir Dervišagić

- Stalno sam u muškom društvu, ali šalu na stranu ja se brzo zaljubim, ali se odljubim i pre nego što dođe do prvog sastanka. Takva sam. Nadam se da ću se uozbiljiti malo. Čudno je koliko sam ozbiljna kada je posao u pitanju i neke porodične stvari, a toliko sam neozbiljna kada su veze u pitanju. Ne u smislu da srljam iz jedne u drugu, nego imam simpatiju, pa nemam. Smiriću se kada dođe pravi - izjavila je voditeljka.

Bonus video

IZA KULISA: Plesačice čekaju Lunu

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.