PEVAČ IZNEO SKANDALOZNE DETALJE: Progovorio o teškim trenucima, a onda otkrio da li mu se BRAK raspada zbog AFERE!
Halid Muslimović, Foto: Damir Dervišagić

nikad iskreniji

PEVAČ IZNEO SKANDALOZNE DETALJE: Progovorio o teškim trenucima, a onda otkrio da li mu se BRAK raspada zbog AFERE!

Stavio tačku na sve priče

Objavljeno:

Halid Muslimović odgovorio je na pitanja o svom životu koja su zanimala mnoge.

Bio si prvi, za mnoge si ostao prvi, imaš neprolazne hitove, a ipak neki ili neke žele da ti napakoste. Zbog čega?

foto: Dragana Udovičić

- Ronaldo i kad igra za neki trećerazredni klub je Ronaldo, Real i kad je šesnaesti, ostaje Real. Pa, tako i ja kada me "udaraju" sa svih strana ostajem Halid Muslimović. Ja se osećam odlično, a to što neradnici tračaraju, kuje zavijaju, kerovi laju,a karavani prolaze, tu ja ne mogu ništa. Prolazim tako i ja pored svega toga,a onaj odozgo sve vidi i čuje.

Da li je tvoja porodica sve vreme uz tebe?

- Moja porodica je sve vreme uz mene i sa mnom i nikada nam ovako nije bilo kao do sada. Držimo se jedni drugih, radimo zajedno. Adelisa i ja radimo na našim projektima. Funkcionišemo kao da se ništa ne dešava, idemo dalje, i nedamo dušmanima da nas slome.

Da li su ta dešavanja učvrstila i malo rasklimala tvoju i Adelisinu ljubav?

- Naša ljubav, naš brak nema nikakve veze sa tim. Takvih slučajeva je veoma mnogo, pa kada bi se zbog toga raspadali brakovi ili gasila ljubav, pa ne znam onda dokle bi svi mi stigla.

foto: Dragan Kadić

Da li to znači da ozbiljno razmišljaš da sve rasprodaš i odeš opet u svet?

- U poslednje vreme o tome razmišljam intenzivno, a to će se najverovatnije i desiti. Svi smo mi prevareni pre svega od države i onih koji je vode. A, posebno mi koji smo u drugom entitetu. Opet smo ostavljeni i prepušteni sami sebi.

Zbog čega si se onda svojevremeno vratio u rodni grad Prijedor?

- U svoj grad treba da se vrati svako, ali onako kako sam se ja vratio kao ovan na čelu stada, a da mi niko pri tome nije dao vetar u leđa. Čak su i ručnu kočnicu povlačili, a posebno država. Sve to nije dobro,a mi nismo ni dobar narod, čim nismo zajedno, ništa ne štima. Verovatno će Halid Muslimović da digne sidro i kaže jedno veliko zbogom. Ko god srcem ide taj i nastrada, a ja sam srcem išao.

Da si kao neki bh. pevači karijeru gradio u Srbiji, svako malo trčao u Beograd, da li bi danas sve drugačije bilo?

-Prvo i ono najvažnije ja nisam od tih i takvih pevača. Ja sam oduvek živeo u Prijedoru, ali je istina i činjenica da se sve veće stvari dešavaju u Sarajevu i Beogradu. Ali, jedina metropola na našim prostorima je Beograd. Sarajevo je naš glavni grad, ja ga volim, ali ne volim to kako dejstvuje i kako radi, a posebno prema svojim ljudima. U stvari nemam vremena da o tome puno da razmišljam. Puno sam dao sebe u svemu, tako da se time više ne opterećujem.

Da li su te tokom ove poslednje afere, ovog poslednjeg medijskog linča kolege, pevači podržali?

-Kako ko. Mnogi, a znam i koji, dok su sa tobom gledaju te u oči i podržavaju me, a kada se sastanu sa nekim drugim ogovaraju me.

Da li te poslednja afera naterala da se povučeš, podigneš odbrambeni zid ispred sebe?

foto: Prinscreen

-Što se tiče mene ja sam ostao isti, samo što imam veću barijeru od budala oko mene. Shvatio sam da ne treba sa svakim sesti i popiti kafu, ne treba svakome pružiti ruku, ne treba svakome dati osmeh, a ne nešto drugo. Da zaključim, mnogo je budala, mnogo loših ljudi,ali valjda je takvo vreme.

Nekada si bio prvi u bivšoj Jugoslaviji, zarađivao si mnogo novca. Da li danas možeš da živiš od pesme?

-Može naravno, i tako je oduvek bilo. Opet ponavljam, jedina moja greška je bila što sam BiH shvatio pogrešno i moj povratak. Mnogo sam investirao, kreditno se zadužio. Od pesme se može lepo živeti,ali samo ako shvatiš da je život jeftin, da ne trošiš puno, da shvatiš i da sa malim možeš da budeš zadovoljan i srećan.

Da li si zadovoljan onako kako ti se deca razvijaju?

-Prezadovoljan sam. Sin mi je diplomirao informatiku, upisao je i master, a koji treba uskoro da završi, ćerka završava turizam, a master će da upiše u Opatiji. Najveći kapital danas je, izvesti dete ili decu na pravi put, a ja sam to barem za sada uspeo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Ekspanzija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.