VIDELA SAM KRVAVOG ČOVEKA KOJI JE VIKAO PO ULICI, A JA SAM POMAGALA LJUDIMA! Ana posle HORORA u STRAHINJIĆA BANA
Ana Bebić, Foto: Ana Paunković

JEZIVA PRIČA

VIDELA SAM KRVAVOG ČOVEKA KOJI JE VIKAO PO ULICI, A JA SAM POMAGALA LJUDIMA! Ana posle HORORA u STRAHINJIĆA BANA

Pevačica je i dalje pod stresom!

Objavljeno: 18:20h

U srpskoj prestonici, u poznatoj ulici Strahinjića bana kod broja 61 juče oko podneva desila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda. Naime, automobil marke BMW francuskih registarskih oznaka udario je u dva parkirana automobila, a od siline jedan od njih je uleteo u baštu kafića.

Među onima koji su se tu našli bila je i poznata pevačica Ana Bebić, koja je za portal Pink.rs ispričala šta je ona videla:

foto: Kurir

Ja, pravo da vam kažem, ne znam kako se desilo, jer sam u tom trenutku bila unutar lokala i kada sam čula, samo sam izletela da pomognem ljudima, da vidim da li je sa njima sve u redu. Svi su okej i to je nabitnije. Ja sam dobro, sve je okej, malo je prenaduvano to u javnosti. Stvarno ne mogu da dam neku drugu informaciju, ja sam samo videla čoveka koji viče okolo, koji je krvav, a meni je bio prioritet da pomognem ljudima - rekla je Ana za naš portal.

foto: Vladimir Milovanović

Podsetimo, očevici su tvrdili da su, odmah posle sudara, iz BMW-a izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je upravljala vozilom suvozaču je rekla: "Gde mi je pištolj, gde mi je hekler?!". Jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu, prema pisanju medija, tvrdi da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu, kako kaže, pretili, a da je vozač pobegao sa lica mesta. Mladić koji je zatečen pored BMW-a, Nemanja Đ. (36) je rekao da je bio na mestu suvozača, a da je automobil vozio njegov drug, ali nije znao njegove bliže lične podatke. U nesreći su povređeni gosti kafića koji su u tom trenutku sedeli u bašti za stolom Slađana M. (33), njen suprug Stefan M. (43) i njihova trogodišnja ćerka. Oni, srećom, nisu zadobili povrede opasne po život.

Istraga je i dalje u toku, a nadležni organi rade sve što je u njihovoj moći da otkriju sve pojedinosti ovog incidenta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.