SAD NAM JE JASNO ZAŠTO OVA DEVOJČICA NOSI TITULU NAJLEPŠE NA SVETU: Ovo joj je majka! (FOTO)
Tajlejn Blondi, Foto: Printscreen Instagram

GENI SU ČUDO

SAD NAM JE JASNO ZAŠTO OVA DEVOJČICA NOSI TITULU NAJLEPŠE NA SVETU: Ovo joj je majka! (FOTO)

Danas ima 18 godina i postala je uspešna

Objavljeno:

Sa samo četiri godine Tajlejn Blondi postala je popularna kada se pojavila u modnoj kampanji Žana Pola Gotjea. A kada je osvanula u Vogu u zlatnoj haljinici, s ružom na usnama i u štiklama dobila je titulu najlepše devojčice na svetu.

CADEAUX

A post shared by ?Thylane Blondeau (@thylanelenarose) on

Njeni roditelji, voditeljka Veronika Lobri i fudbaler Patrik Blondi nisu videli ništa loše u tome, ali naišli su na osude kako iskorišćavaju svoju ćerku. Tajlejn su već tada uspoređivali s Bridžit Bardo i Laetitijom Kasteom i predviđali da će postati svetski poznata manekenka poput Kejt Mos.

Veronika Lobri je francuska TV i radio voditeljka, ima 51 godinu, a na Instagramu se predstavlja kao influenser hotela širom sveta i - doručaka.

Sredinom '90-ih, bila je zvezda vesti na M6. Zatim, nakon što je glumila u The Miracle of Love, zajedno s Hélène Rollès (1994), glumila je 1997. u seriji Paradis d'enfer na TF1. U međuvremenu, zajedno s Džonatanom Lambertom radi na Mini Fureur na TF1.

Nakon što su "sporne" fotografije izašle, njena majka je na internetu branila svoju ćerku: "Pozdrav ljudi, ja sam majka Tajlejn. Trenutno ništa nije u redu i znam da neke loše osobe u SAD pričaju o njenim fotografijama za Vog koje je snimila pre osam meseci. Tajlejn ne zna ništa o tome i želim da je čuvam od tih negativnih komentara. Ona je toliko mlada i sada ćemo malo prestati sa svime. Znam da među vama postoje i dobre osobe pa vam šaljem poljupce. Hvala."

?

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Tajlejn danas ima 18 godina i postala je uspešna, ne baš kao Kejt Mos, ali zadržala se u manekenskom svetu i nosi revije brojnih poznatih brendova. Nedavno je postala ambasadorka za kozmetički brend L'Oreal, a na Instagramu ima tri miliona pratilaca.

Bonus video

PROKLJUČALA VODA U BAZENU! Milica Pavlović dohvatila vrelu drugaricu u sred bela dana, a tek su počele da piju! OPUSTILE SE

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.