SUZANA JE SAMO ĆUTALA I PRIMALA UDARCE ŽIVOTA: Muž je varao sa pevačicom, bila je predmet podsmeha, a onda PREOKRET
Bila je najlepša žena bivše Juge, Foto: Printscreen Instagram

lepota kao blagoslov i prokletstvo

SUZANA JE SAMO ĆUTALA I PRIMALA UDARCE ŽIVOTA: Muž je varao sa pevačicom, bila je predmet podsmeha, a onda PREOKRET

Bila je 19 godina u braku s poznatim fudbalerom, a iza zatvorenih vrata odvijala se prava drama... Nakon razvoda se udala za košarkaškog trenera

Objavljeno:

Proglašena je za najlepšu ženu u Jugoslaviji, sva vrata su joj bila otvorena, ali to nije vredelo. Njeno srce bilo je slomljeno na komade.

Da lepota ume da bude blagoslov i prokletstvo na svojoj koži osetila je prelepa mis bivše Juge Suzana Žunić koja je lentu najlepše Jugoslovnke ponela 1988.

foto: Printscreen

Mogla je da ima koga hoće, a zaljubila se u hrvatskog fubdalera Igora Štimca koji je, samo godinu dana pre nego što je ona postala misica, doneo zlato na svetskom prvenstvu u Čileu. Njihov brak trajao je 19 godina, ali iza zatvorenih vrata odvijala se prava drama.

foto: Dado Đilas

Imali su sve, ali ona je tonula u depresiju, sve dublje i dublje. Razlog za to su bile njegove brojne afere sa misicama, glumicama, pevačicama, kojima se nije znao broj.

Te prevare su bile javna tajna, a Suzana je svuda bila predmet podsmeha.

foto: Promo

Cela Juga je brujala i o njegovoj prevari sa Alkom Vuicom. Upravo ona bila je kap koja je prelila čašu i Suzana je smogla snage i rekla: "Dosta".

Usledio je razvod.

Suzana i Igor imaju troje dece - sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba, Damira Milačića, nakon šest godina zabavljavanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.